Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΟΤΑΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.../OXYGENWIFI-ΠΡΟΝΟΜΙΟ


ΟΤΑΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...
Η "Προνόμιο με κάρτα" επενδύοντας στις αξίες της τεχνολογίας και στις απαιτήσεις της επικοινωνίας που προσφέρει το διαδίκτυο, ξεκινά μια νέα συνεργασία με την OXYGEN WI FI www.oxygenwifi.com.  
H κίνηση αυτή, μαζί με άλλες τέτοιου είδους συνεργασία ενισχύει τη δημιουργία και ανάπτυξη της νέας μας κάρτας της "travel card". Μιας κάρτας που αναφέρεται σε ανθρώπους που αγαπούν τα ταξίδια και επιλέγουν να διασκεδάζουν με προνόμια...
Η OXYGEN WI FI είναι μία εταιρία, που συνεργάζεται με περισσότερες από 200 επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας (μουσικές σκηνές, θέατρα, καφέ, εστιατόρια, κ.λ.π.). Στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα έχουν ειδικά προνόμια όλα τα μέλη της "travel card" καθώς και συνεχή ενημέρωση με έκτακτες προσφορές και προνόμια, που θα παρέχονται από τις επιχειρήσεις, που διαθέτουν oxygen wi fi.
Η συνεργασία αυτή απευθύνεται, καθώς και όλες οι άλλες που ενσωματώνονται μέσα στη νέα κάρτα, έρχεται να καλύψει τις απαιτήσεις όλων όσων επιμένουν να πιστεύουν, πως η έξοδος δεν είναι Προνόμιο, είναι Ανάγκη και ειδικότερα στις μέρες μας. Παράλληλα όμως απευθύνεται με σεβασμό και εκτίμηση σε όσους επισκέπτονται τη χώρα μας, προτείνοντάς τους οικονομικότερες παροχές, για να αξιοποιήσουν καλύτερα τις ημέρες παραμονής τους στην Ελλάδα.
"travel card" & oxygen wi fi... με κεντρικό άξονα την ποιότητα & άμεση πρόσβαση στις παροχές !
Όλα όσα ήδη έχουν αναφερθεί συνδυαστικά με την επιτυχημένη πορεία της "Προνόμιο με κάρτα" Home page | ΠΡΟΝΟΜΙΟ μεκάρτα μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη εγγύηση της επιτυχίας ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου