Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζεται η παράνομη αρπαγή των πελατών των διαμεσολαβούντων!

Μετά το θόρυβο που είχε προκαλέσει η προσπάθεια προσεταιρισμού «μεγάλων» πελατών του πρακτορειακού/μεσιτικού δικτύου από υπαλλήλους ασφαλιστικής εταιρείας, σειρά έχουν τώρα και οι «μικροί» πελάτες.
Έτσι λοιπόν, πελάτες μεσιτών και πρακτόρων δέχονται τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι εργάζονται στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας (με την οποία συνεργάζονται οι εν λόγω διαμεσολαβούντες), οι οποίοι προσπαθούν να τους πουλήσουν διάφορα ασφαλιστικά προϊόντα!
Κάτι τέτοιο φυσικά παραβιάζει τα όσα σαφώς ορίζουν οι πράξεις 30/31της Τράπεζας της Ελλάδος και αποτελεί αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποιούν καταχρηστικά τα πελατολόγια των διαμεσολαβούντων τα οποία έχει στη διάθεσή της η ασφαλιστική εταιρεία.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι άνθρωποι αυτοί ουδεμία σχέση έχουν με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της ασφαλιστικής εταιρείας, αλλά είναισυνεργάτες Επιθεώρησης του δικτύου agency της εν λόγω εταιρείας. Ερωτηματικά φυσικά προκαλεί το πώς έφτασαν στα χέρια των συνεργατών της Επιθεώρησης τα στοιχεία των πελατών του πρακτορειακού δικτύου.
Καλό θα ήταν η υπόθεση αυτή να ξεκαθαρίσει σύντομα, γιατί τέτοιου είδους αθέμιτες και παράνομες πρακτικές αμαυρώνουν το όνομα της ασφαλιστικής εταιρείας και δημιουργούν τριβές με τους συνεργαζόμενους πράκτορες και μεσίτες. Είναι βέβαιο πως αν τα κρούσματα συνεχιστούν, θα υπάρξουν αντιδράσεις τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο εκ μέρους των θιγόμενων διαμεσολαβούντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου