Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΠΣΣΑΣ: Leaders Growing Leaders

το πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για επιμόρφωση των συντονιστών και βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων διοργανώνει Εκπαιδευτική Ημερίδα στις 13 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), με τίτλο «LEADERS Growing LEADERS».
Βασικός ομιλητής θα είναι o κ. Quincy MCrawford, διακεκριμένος και πολύπειρος εισηγητής της GAMA, ενός Διεθνούς Οργανισμού που ειδικεύεται στην εκπαίδευση στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς.
Στο δεύτερο μέρος της Ημερίδας θα γίνουν παρουσιάσεις από διακεκριμένους Συντονιστές, με μακροχρόνια συμμετοχή στα συνέδρια της GAMA.

Πιο συγκεκριμένα θα μιλήσουν:
  • Ο κ. Κωνσταντίνος Παναγόπουλος με  θέμα «Σύγχρονη διοίκηση Γραφείου Πωλήσεων»
  • Ο κ. Νικόλαος Σταυράκης με θέμα «Ηγεσία – Βασικές αρχές και πρακτικές»
  • Ο κ. Κωνσταντίνος Φλόκας με θέμα «Από το μηδέν στα 1,2 εκ. πρωτοετείς προμήθειες σε 8 χρόνια»

Θα προηγηθεί εισήγηση του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου, Προέδρου της GAMA HELLAS,  με θέμα «Ζήστε μία ζωή με νόημα και σκοπό».
Ο κ. Γιάννης Τοζακίδης θα παρουσιάσει τα οφέλη της εγγραφής στην GAMA INTERNATIONAL - HELLAS. Παράλληλα στο χώρο της ημερίδας, σε ειδικό γραφείο, θα παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής στην GAMA HELLAS.
Στην αρχή της Ημερίδας έχουν κληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος (Πρόεδρος Κ.Ε.Ε.Ε & Ε.Β.Ε.Α.), Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου(Πρόεδρος Ε.Ε.Α.) και ο κ. Ιωάννης Καντώρος (Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Interamerican).
Η έναρξη της ημερίδας θα γίνει από τον πρόεδρο του ΠΣΣΑΣ, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη, ο οποίος θα κάνει μία σύντομη αναφορά στους στόχους του Συνδέσμου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών – Χορηγών:
-          Μεγάλοι Χορηγοί είναι οι εταιρίες ING και INTERAMERICAN, αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης της Ημερίδας.
-          Χορηγοί είναι οι εταιρείες International Life και Met Life.
-          Τέλος, υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες  ΑΤΕ Ασφαλιστική, Εθνική, Ευρωπαϊκή Πίστη, AIG, Eurolife ERB Ασφαλιστική, Prime INSURANCE και Ευρωπαϊκή Ένωσις Ασφάλειαι Μινέττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου