Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ανανέωσε την άδεια σου σήμερα!

Ανανέωσε την άδεια σου σήμερα!

Ανανέωσε την άδεια σου σήμερα!
Άμεση προτεραιότητα για την επαγγελματική σταδιοδρομία σου διαμεσολαβητή μου, είναι η έγκυρηανανέωση της άδειας σου απο το επαγγελματικό επιμελητήριο που ανήκεις.
Πόσο εύκολο είναι όμως για έναν διαμεσολαβητή να ανανεώσει την άδεια του για να εργάζεται σύμφωνα με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, της Τραπέζης της Ελλάδος;
Στην εποχή της εξυγίανσης των επιμελητήριων, της απλούστευσης των διαδικασιών και της διαδικτυακής ενημέρωσης, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις την τελευταία εβδομάδα του "χαριστικού" τριμήνου για να επισκεφτείς το επιμελητήριο σου.
Εάν φοβάσαι ότι θα χάσεις εργατοώρες από την δουλειά σου, μπορείς να επισκεφτείς μερικούς πελάτες, που σίγουρα θα έχεις σε κοντινή απόσταση από το επιμελητήριο. Είναι μια ευκαιρία για ένα σέρβις, μια νέα σύσταση, η μια νέα πώληση. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα χαρεί πολύ που θα σε δει!
Τα έγγραφα που οφείλεις να έχεις μαζί σου είναι τα εξής:
  • Την παλιά επαγγελματική ταυτότητα.
  • Μια πρόσφατη φωτογραφία. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχεις, ο/η αρμόδια υπάλληλος κρατά την φωτογραφία σου, από την παλιά ταυτότητα.
  • Το συμβόλαιο αστικής ευθύνης. Εδώ χρειάζεται να προσέξεις δυο σημαντικές λεπτομέρειες, γιατι διαφορετικά δεν θα εξυπηρετηθείς.
    Πρώτον τα σωστά όρια ασφάλισης τα οποία είναι 1.250.618 ευρώ ανά συμβάν και 1.875.927 ευρώ για όλη την Ασφαλιστική περίοδο.
    Και δεύτερον την ημερομηνία έναρξης - λήξης.
    Το επιμελητήριο ελέγχει πάντοτε την ισχύ του συμβολαίου με την εξοφλητική απόδειξη που προσκομίζεις και την διαδοχικότητα των ανανεώσεων του. Σε περίπτωση που βρει τυχόν κενά ασφάλισης του διαμεσολαβητή, ζητά συμβόλαιο με προγενέστερη ημερομηνία.
Ο/Η αρμόδιος υπάλληλος σου δίνει τρία απλά έγγραφα προς συμπλήρωση και υπογραφή. Σε περίπτωση που οφείλεις την συνδρομή σου για το έτος 2015 θα πρέπει να καταβάλλεις 20,48 ευρώ και 10 ευρώ για την έκδοση της νέας ταυτότητας, σύνολο 30,48 ευρώ.
Ανανέωσε την άδεια σου σήμερα και εξασφάλισε την άσκηση του επαγγέλματος σου χωρίς ανατροπές... Είναι απλό..

Ο/Η Διαμεσολαβητής
Nextdeal

Γράφει:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου