Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΧΑ αποζημιώνει την εταιρεία Super Market Κρητικός

Η ΑΧΑ αποζημιώνει την εταιρεία Super Market Κρητικός

H ΑΧΑ τηρώντας τη δέσμευσή της να βρίσκεται απρόσκοπτα δίπλα σε όλους τους πελάτες τηςκατέβαλε αποζημίωσηγια το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σχετικά με τις ολοκληρωτικές ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της εταιρείας «SuperMarket Κρητικός» στο Κρανίδι.
54784889699323Για την εταιρεία «SuperMarket Κρητικός» που αποτελεί βασικό κρίκο στην αλυσίδα διανομής προϊόντων καθημερινής ανάγκης, η καταβολή της ασφαλιστικής αποζημίωσης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα σημαντική, διότι αφ’ ενός της έδωσε τη δυνατότητα αποκατάστασης των ανωτέρω αποθηκευτικών της εγκαταστάσεων και αφ’ ετέρου εξασφάλισε την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της στην περιοχή της Αργολίδας.
Η άριστη συνεργασία μεταξύ ΑΧΑ και «SuperMarket Κρητικός» και η γρήγορη καταβολή της αποζημίωσης απορρόφησαν οποιουσδήποτε κραδασμούς θα μπορούσαν να προκληθούν από την καταστροφή της αποθήκης στο Κρανίδι, συμβάλλοντας έτσι στηνομαλή ροή εργασιών.
Ιδιαίτερο ζήλο και ευαισθησίαεπέδειξε ο Συνεργάτης της ΑΧΑ στην Αίγινα, κύριος Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος συνέβαλε στην επιτυχημένη διαδικασία της αποζημίωσης. Το γραφείο της Αίγινας βρίσκεται στην οδό Φανερωμένης 2, τηλέφωνο 22970 28650, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα προστασίας ασφάλισης Ζωής, Υγείας, Περιουσίας, καθώς και Διαχείρισης Κεφαλαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου