Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Οι «Κάρτες Υγείας» που αλλάζουν… τη ζωή μας!

Οι «Κάρτες Υγείας» που αλλάζουν… τη ζωή μας!

Όλο και περισσότεροι Έλληνες νοιώθουν την απώλεια των ασφαλιστικών καλύψεων, πιο έντονη, στην καθημερινότητά τους. 

Ζητούμενο πλέον είναι να εξασφαλιστεί με χαμηλό κόστος η «πρωτοβάθμια υγεία»...


Έτσι οι κάρτες υγείας είναι μία πολύ καλή λύση αφού πλήθος συνεργαζόμενων ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα είναι διαθέσιμα μέσω αυτών των καρτών.

Ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα που παρέχουν οι κάρτες υγείας είναι το ότι μπορούν να τις κατέχουν και να τις χρησιμοποιούν ακόμα και υπέργηροι οι οποίοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα προγράμματα όλων των ασφαλιστικών εταιρειών

Ακόμα και αυτοί που έχουν προβλήματα υγείας μπορούν να κατέχουν και να χρησιμοποιούν τις κάρτες αυτές αφού όπως και οι ηλικιωμένοι δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστικά προγράμματα

Με ετήσιο κόστος που ποικίλει από 80 έως 200 ευρώ μπορεί να διασφαλιστούν: πρόσβαση σε εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς ( έτσι γλυτώνουν ταλαιπωρία και αναμονές ) ιατρικές πράξεις, check up ή άλλες εξετάσεις τακτικού ελέγχου, όπως μαστογραφία, τεστ ΠΑΠ, έλεγχος προστάτη κ.λπ. Ασφαλώς και υπάρχουν μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία, σούπερ μάρκετ, ασφαλιστικές εταιρείες ή ακόμα και τράπεζες που έχουν εκδώσει τις δικές τους κάρτες όμως περιορίζουν την πολυτέλεια επιλογής του πελάτη τους.

Αυτή την στιγμή ξεχωρίζουν 3 μεγάλες κάρτες οι οποίες έχουν συγκριτικές διάφορες αλλά κυριαρχούν στην αγορά και προσφέρουν σε πολύ χαμηλό κόστος μεγάλες παροχές στην υγεία και όχι μόνο. «Ygeia on line» - www.karta.ygeiaonline.gr 

Η «Ygeia on line» πωλείται με ετήσια συνδρομή 90 ευρώ αντί 180 που ισχύει για τον υπόλοιπο χρόνο και παρέχει μεγάλο αριθμό δωρεάν εξετάσεων, όπως μαστογραφία, τσεκάπ και έναν αριθμό επισκέψεων σε ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Το Υγείαonline εγγυάται για όλες τις δωρεάν παροχές και τις ειδικές τιμές όπως αναφέρονται αναλυτικά στον κατάλογο, για όλα τα μέλη που έχουν αποκτήσει την Κάρτα Υγείας. Παρέχονται οδοντιατρικές πράξεις και check up «ΕΥ CLUB» - www.eyclub.gr 

Η κάρτα υγείας ΕΥ CLUB εξασφαλίζει στους κατόχους της πρόσβαση σε ένα δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

Το πρόγραμμα εξασφάλισης υγείας EYCLUB δεν είναι ασφαλιστικό προϊόν, αλλά μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόγραμμα ασφαλιστικής εταιρείας. Παρέχονται οδοντιατρικές πράξεις και check up.

Η κάρτα υγείας EY Club απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως που θέτουν ως προτεραιότητά τους την υγεία τους καθώς και την υγεία των οικογενειών τους η τιμή της οικογενειακής κάρτας είναι 150 ευρώ. «Προνόμιο με Κάρτα» (mpd club) - www.mekarta.gr 

Η προνόμιο με κάρτα είναι η κάρτα που συνεργάζεται με τα περισσότερα διαγνωστικά και κλινικές σε όλη την Ελλάδα: Metropolitan , Κεντρική Κλινική Αθηνών, Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ΙΑΣΩ General, Όμιλος ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών & Παίδων και περίπου ακόμα 200 κλινικές και διαγνωστικά σε όλη την Ελλάδα, στα οποία κάποιος που την διαθέτει μπορεί να κάνει : -δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και μέχρι 11 checkup!!!! ετησίως -εκπτώσεις σε έξοδα νοσηλείας -
 Παρέχονται οδοντιατρικές πράξεις -απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς των μεγαλύτερων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (Metropolitan, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Ευρωκλινική, Ιασώ General κ.α.) -άλλα μοναδικά προνόμια όπως αιμοληψίες κατ’ οίκον, δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο κ.α.

Ένα άλλο πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτήν την κάρτα είναι ότι συνεργάζεται με 2000 επιχειρήσεις όπως επιχειρήσεις κινητής τηλεφωνίας , Δεληολάνη, Polis Park, ΑMC, BEER ACADEMY γνωστά εστιατόρια και πασίγνωστες επιχειρήσεις σε 20 διαφορετικούς τομείς της ζωής που μπορεί κάποιος να καταναλώσει, προσφέροντας εκπτώσεις μέχρι και 73%!

Το συγκριτικό πλεονέκτημα αυτής της κάρτας είναι το ότι υπάρχει πληθώρα ιατρικών επιλογών σε ολόκληρη την Ελλάδα, προσφέρεται στην υπόλοιπη Ελλάδα με 120 ευρώ η οικογενειακή κάρτα και με 160 ευρώ η οικογενειακή . 

Όμως στην οικογενειακή κάρτα μπορούν να συμπεριφερθούν οικογένειες που έχουν ακόμα και 10 μέλη ενώ η ηλικία των τέκνων δεν περιορίζεται στα 18 έτη, αλλά στα 27!!!

Επίσης με μία πολύ μικρή συμμετοχή μπορούν να καλυφθούν οι πρεσβύτεροι της οικογένειας .

Έτσι το κόστος της οικογενειακής για όλες τις παροχές που προσφέρει μπορεί να πέσει κάτω και από τα 30 ευρώ (κατά άτομο) ετησίως !!!!!! 

Επίσης η έρευνά μας έδειξε ότι η προνόμιο με κάρτα έχει συντελεστές ανθρώπους που έχουν πολλές δεκαετίες στον ασφαλιστικό χώρο όπως : Δούκας Παλαιολόγος ( πρώην πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Μουντάκης Βασίλης ( περιφερειακός διευθυντής ΑΧΑ ασφαλιστικής) και Λευθεριώτης Σπύρος ( πρώην γενικός διευθυντής Εθνικής Ασφαλιστικής)

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι κάρτες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και μπορεί την προηγούμενη δεκαετία το όνομα κάρτα να είχε ταυτιστεί με τον « εφιάλτη» της πιστωτικής , σήμερα όμως η λέξη κάρτα (μιας και οι πιστωτικές αποτελούν είδος προς εξαφάνιση) ταυτίζεται με τα προνόμια υγείας και πολλές άλλες παροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου