Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

OI KANONEΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ! [ΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ]



OI KANONEΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ!

Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ότι ΟΛΟΙ είμαστε - ή αν δεν είμαστε ήδη, τότε θα πρέπει να γίνουμε - πωλητές!

Είσαι δικηγόρος; Πουλάς!
Είσαι καθηγητής και κάνεις ιδιαίτερα; Πουλάς!
Είσαι υπάλληλος και θέλεις προαγωγή; Πουλάς!
Είσαι άνεργος και πηγαίνεις σε συνεντεύξεις για πρόσληψη; Πουλάς!
Είσαι κλητήρας σε μια πολυεθνική; Πουλάς!
Είσαι συγγραφέας; Πουλάς!

Όσο άκομψο, ασυνήθιστο, άβολο και "αιρετικό" να φανεί σε μερικούς, αυτή είναι μια αλήθεια της νέας εποχής που ζούμε. (Δεν λέω νέας τάξης πραγμάτων ). 

Μια από τις σημαντικότερες δεξιότητες ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ στα χρόνια που διανύουμε αλλά και σ΄ εκείνα που έρχονται, είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται. Κι αυτή είναι η δεξιότητα του να μάθουμε να πουλάμε. Τον εαυτό μας, τα προσόντα μας, τις ικανότητές μας και τα προϊόντα /υπηρεσίες που παράγουμε ή αντιπροσωπεύουμε.

Εκείνοι οι αφελείς που νομίζουν ότι επειδή σπούδασαν σε κάποιο σχολειό ή πανεπιστήμιο μια επιστήμη ή μια τέχνη και δεν ξέρουν πως να την πουλούν στο κοινό για το οποίο προορίζεται, έχουν πολλά ακόμα να μάθουν σ αυτή τη ζωή και πολύ φοβάμαι ότι δεν τα μάθουν με τον ευκολότερο, ούτε με τον καλύτερο τρόπο.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ!

Σας καλώ να συμμετέχετε στο δεύτερο γκρουπ πλέον, γιατί το βραδινό είναι πλήρες στο σεμινάριο που ίσως φέρει "τα πάνω-κάτω" στη ζωή σας προς το καλύτερο. Δείτε εδώ λεπτομέρειες και επικοινωνήστε στο 210-2512988 για τις κρατήσεις σας. Αυτή την Κυριακή 12 Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου