Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

GAMA Hellas Κλέαρχος Πεφάνιος, Agency System & Training Director, International Life Δημήτρης Γαβαλάκης, Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων

GAMA Hellas
Κλέαρχος Πεφάνιος, Agency System & Training Director, International Life
Δημήτρης Γαβαλάκης, Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων



         



Η ίδρυση της GAMA Hellas, του παραρτήματος της GAMA International στην Ελλάδα, αποτελεί σί γουρα σημαντι κό σταθμό για όλη την αγορά. Εξηγείστε μας λί γο τη διαδι καστι κή πλευρά από εδώ και πέρα. Η GAMA Hellas εί ναι αυτόνομο με δι κή του Δοίκηση. Ποιος θα εί ναι ο ρόλος του ΠΣΣΑΣ;
ΔΓ Είναι μία πολύ χρήσιμη ερώτηση για να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο για τη λειτουργία της GAMA HELLAS. Η GAMA HELLAS λειτουργεί ως ένα κομμάτι του ΠΣΣΑΣ. Προβλέπεται στο καταστατικό μας. Η συγκεκριμένη δυνατότητα να δημιουργείται δηλαδή επιτροπή με δικιά της επιμέρους διοίκηση, η οποία να έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Χρησιμοποιώντας λοιπόν τη συγκεκριμένη δυνατότητα του καταστατικού ήρθαμε σε επαφή κι ολοκ ληρώσαμε όλες τις διαδικασίες με την GAMA INTERNATIONAL. Ξεκινώντας πρώτα από τη σκέψη του Κλέαρχου Πεφάνιου, αγκαλιάζοντας την ιδέα όλοι μας στον ΠΣΣΑΣ, δουλέψαμε 3 χρόνια οργανώνοντας με επιτυχία δύο σημαντικές εκπαιδευτικές ημερίδες με διακεκριμένους εισηγητές της GAMA. Με τη σοβαρότητά μας, τη μεθοδικότητά μας αλλά και τη σύμπνοια όλων κερδίσαμε την εμπιστοσύνη της GAMA και μας ανατέθηκε η ίδρυση και λειτουργία της GAMA HELLAS. Βεβαίως, η GAMA HELLAS έχει τον δικό της Πρόεδρο, τον Κλέαρχο, ο οποίος έχει συνυπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας μαζί με τον ΠΣΣΑΣ, μιας και όντας η επιλογή της GAMA για πρώτος πρόεδρος συνεισέφερε καθοριστικά στην ίδρυσή της. Ο ΠΣΣΑΣ με τη σειρά του παρέχει όλη τη διοικητική υποστήριξη και αποτελεί, όπως είπαμε, το κέλυφος μέσα από το οποίο λειτουργεί η GAMA HELLAS παρέχοντας ταυτόχρονα και την ουσιαστική στήριξη για την ανάπτυξη της GAMA HELLAS, άλλωστε ο πρόεδρος ΠΣΣΑΣ, με βάση το μνημόνιο συνεργασίας, είναι εξ ορισμού μέλος του συμβουλίου της GAMA HELLAS. Είμαστε όλοι ένα γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πετυχαίνουμε σημαντικά πράγματα.
Η GAMA απευθύνεται σε όλους όσους προϊστανται ή αναπτύσσουν δίκτυα πωλήσεων του χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού χώρου. Θεωρείτε ότι υπάρχουν κοι νές πρακτι κές για όλα τα δίκτυα ή εί ναι αναγκαία η εξειδίκευση σε επιμέρους τομείς;
ΔΓ Ναι, η GAMA απευθύνεται πάρα πολύ σωστά σε όλους. Όποιος επιλέγει, προΐσταται, αναπτύσσει, εκπαιδεύει ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, είτε ονομάζεται Συντονιστής, είτε έχει οποιαδήποτε άλλη λειτουργία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, είτε ακόμα μπορεί να έχει και μία διοικητική θέση, μπορεί να είναι μέλος της GAMA και σίγουρα το υλικό και οι γ νώσεις που μπορεί να πάρει από τη συμμετοχή του στην GAMA θα του είναι απολύτως αναγκαία και απολύτως χρήσιμα για να κάνει το έργο του ακόμα πιο παραγωγικό. Οι πρακτικές μπορεί να είναι κοινές μπορεί και όχι. ‘Οταν όμως παίρνεις μία γνώση, μπορείς να αντιληφθείς ποιο κομμάτι αυτής της γ νώσης έχει άμεση εφαρμογή, αυτούσια στις πράξεις σου και ποιο κομμάτι μπορεί να χρειάζεται η ιδέα που παίρνεις να προσαρμοστεί ανάλογα με τον τρόπο που λειτουργείς. Αυτό συμβαίνει σε κάθε πληροφόρηση που λαμβάνεις η οποία έρχεται να βοηθήσει την ανάπτυξη και τη βελτίωση των γνώσεών σου κι οφείλεις να το κάνεις για να μπορέσεις να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πράξη από αυτήν τη γνώση.
ΚΠ Ως μέλη της GAMA Interntational μπορούν να εγγραφούν συντονιστές οποιουδήποτε συστήματος διανομής. Συγκριμένα, συντονιστές όλων των βαθμίδων του Agency System, αλλά και ανεξάρτητες επιχειρηματικές μονάδες, πράκτορες ή μεσίτες οι οποίοι διοικούν και ηγούνται μιας ομάδας συνεργατών. Επίσης, ως μέλος μπορεί να εγγραφεί και κάθε διοικητικό στέλεχος που έχει ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των δικτύων πωλήσεων ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, όπως Διευθυντές Πωλήσεων, Επιθεωρητές Δικτύων, Διευθυντές Marketing, Στρατολόγοι ή Eκπαιδευτές. ΗGAMA International προσφέρει στα μέλη της μόρφωση παγκοσμίου βεληνεκούς και πηγές εκπαίδευσης. Παράλληλα, προσφέρει ένα ουδέτερο πεδίο όπου τα μέλη της μπορούν να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες συναδέλφους τους, να ανταλλάζουν ιδέες για ό,τι καινούργιο βγαίνει στην ασφαλιστική βιομηχανία.
Πιο συγκεκριμένα τα οφέλη που απολαμβάνουν τα μέλη της Gama International είναι τα παρακάτω:
• Εξερεύνηση του GAMA Source και αξιοποίηση των τηλεδιασκέψεων. Μέσα από το GAMA Source προσφέρεται μια μεγάλη βιβλιοθήκη πολυμέσων (audio & video) με προγράμματα υψηλής ζήτησης, εργαστήρια και παρουσιάσεις που δίνονται από συμβούλους σε συμβούλους.
• Ηλεκτρονική αποστολή του GAMA International Journal. Το GIJ εκδίδεται κάθε 2 μήνες και είναι το μοναδικό περιοδικό του κ λάδου αφιερωμένο στην επαγγελματική ανάπτυξη των agency managersστις ασφαλιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Γεμάτο με ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως, περιλαμβάνει καινοτόμους τρόπους για να προσελκύσετε και να διατηρήσετε άτομα με κορυφαίο ταλέντο, να εξελίξετε frontline leaders και να αναπτύξετε την εταιρεία σας. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε την εμπειρία σας με ένα παγκόσμιο κοινό.
• Παρουσία στο Παγκόσμιο Ετήσιο LAMP της GAMA International. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη των ΗΠΑ ή του Καναδά και προσελκύει περίπου 3.000 κορυφαίους managersαπό όλο τον κόσμο. Στη συνάντηση περιλαμβάνονται εργαστήρια πρακτικής, ένα εκτενές Resource Center, ευκαιρίες δικτύωσης και παρουσιάσεις από παγκοσμίου βεληνεκούς ομιλητές και ηγέτες. • Διεθνής Αναγνώριση μέσα από Παγκόσμιες Διακρίσεις. Τα βραβεία της Gama International τιμούν τους εξαιρετικούς Managers για την αφοσίωσή τους στον κ λάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. H Gama International θέτει τις προϋποθέσεις για την υπεροχή στο μάνατζμεντ και αναγνωρίζει τις επιτυχίες, τις καινοτομίες και την εξυπηρέτηση. Μια μεγάλη ποικιλία βραβείων για Agencyfrontline leaders, στρατολόγους και όσους συμβάλλουν στην εξέλιξη του κλάδου, όπως:
* First in Class Award
* Master Agency Award/Master Firm Award
* International Management Award
* Recruiting Specialist Award
* Frontline Leader Award
Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια αρκετοί managers πληρούν τις προϋποθέσεις διάκρισης στις κατηγορίες International Management Award, First in Class Award και Frontline Leader Award.
Είναι ώριμη η ελληνι κή ασφαλιστι κή αγορά για την εμπέδωση και δι άχυση των όσων πρεσβεύονται από την GAMA International; Ή και αντίστροφα, η παρουσία της GAMA εδώ θα συμβάλλει στην ωρίμανσή της;
ΚΠ Η ελληνική αγορά έχει έναν ικανοποιητικό πυρήνα επαγγελματιών οι οποίοι δουλεύουν σε οργανωμένα συστήματα. Η GAMA μπορεί να τους δώσει εργαλεία να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο. Οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ερεθίσματα, που ίσως μέχρι πρότινος δεν είχαν τη δυνατότητα, και να εξελιχθούν ώστε να πετύχουν υψηλά αποτελέσματα. Η GAMA International αποτελεί την ευκαιρία που έχουν οι επαγγελματίες της σημερινής ασφαλιστικής αγοράς να μετατραπούν σε επαγγελματίες υψηλής δυναμικής και να βελτιστοποιήσουν την παροχή των υπηρεσιών κάτι το οποίο θα λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτών και εν γένει της αγοράς μας.
ΔΓ Ναι, νομίζω ότι θα ‘θελα να προσθέσω σε αυτά που σίγουρα έχει καλύψει ο Κλέαρχος, ότι είναι απόλυτα ώριμη η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά για να εμπεδώσει αυτά που πρεσβεύει η GAMA και ταυτόχρονα θα συμβάλλει στην περαιτέρω ωρίμανσή της. Κάθε εκπαιδευτικό υλικό, κάθε πληροφόρηση, κάθε πρακτική, κάθε εμπειρία που θα έρθει από την GAMA είναι χρήσιμη. Αυτήν τη συνεχή βελτίωση άλλωστε πρεσβεύει ο Συντονιστής. Άρα η GAMA θα βοηθήσει τους καλούς να γίνουν καλύτεροι και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει και ανθρώπους που ψάχνουν ακόμα το βηματισμό τους να καταλάβουν πολύ καλύτερα σε ποιο δρόμο πρέπει να πάνε.
Η ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών εξαρτάται εν πολλοίς και από το οι κονομι κό και κοινωνικό περιβάλλον και την κουλτούρα του κάθε λαού και της κάθε περιοχής. Πιστεύετε ότι η μετάδοση των προτύπων της GAMA International βρίσκει αντιστοι χίες και ανταπόκριση στην ελληνι κή ασφαλιστι κή αγορά;

ΚΠ Όλο το κανονιστικό πλαίσιο της ΤτΕ, χωρίς να έχει ταυτιστεί, έχει συγκ λίνει σημαντικά με αυτό που ισχύει στην Αμερική για να πάρει κάποιος την άδεια του ασφαλιστή. Οι ανάγκες είναι ίδιες, ειδικά αν αναλογιστούμε τις συνθήκες παγκοσμιοποίησης που βιώνουμε. Αυτό που διαφοροποιείται είναι τα προϊόντα τα οποία είναι πιο σύνθετα, ειδικά τα επενδυτικά. Και στις δύο αγορές όμως υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται, τολμώ να πω απελπισμένα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Με δυο λόγια, η GAMA εκπαιδεύει, ενημερώνει, υποστηρίζει, αναπτύσσει δεξιότητες, προτεί νει πρακτι κές, εφαρμόζει κανόνες. Τελικά, δημιουργεί καλύτερους managers δικτύων της ασφαλιστικής αγοράς ή προάγει το θεσμό της ασφάλισης;
ΔΓ Μπορώ να πω με ευκολία ότι πολύ σωστά το θέτετε μέσα από την ερώτησή σας. Η GAMA κάνει και τα δύο που λέτε. Και δημιουργεί καλύτερους Managers και προάγει το θεσμό της Ασφάλισης. Όχι ότι ο σκοπός της είναι να προάγει το θεσμό της Ασφάλισης, αλλά είναι αυτονόητο ότι όταν κάνεις καλύτερους Managers, κάνεις καλύτερους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, κάνεις καλύτερους δηλαδή, αυτούς που είναι μπροστά στον υποψήφιο ασφαλισμένο και άρα προάγεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο θεσμός της Ασφάλισης.
ΚΠ Ο θεσμός της ασφάλισης και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν δεν αποτελούν δύο ασύνδετα κομμάτια. Οι άνθρωποι οι οποίοι εκπροσωπούν το θεσμό είναι αυτοί που πρώτα από όλα φροντίζουν να τον προάγουν και να τον προστατεύουν. Η δημιουργία καλών managers αποτελεί τη μαγιά για να δημιουργήσουμε μια αγορά συμβούλων οι οποίοι με τη σειρά τους θα μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα της ασφάλισης σε κάθε νοικοκυριό, σε κάθε επιχείρηση και τελικά ο θεσμός θα λάβει τη θέση που του αξίζει στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε τους επαγγελματίες που θα αποτελέσουν τους ηγέτες της αγοράς μας στο περιβάλλον του 2020. Αυτό που θα μετρήσει θα είναι η ακεραιότητα και η αγάπη μας για το θεσμό, που θα παρακινήσουν και θα εμπνεύσουν άλλους να ακολουθήσουν με πάθος το δικό μας παράδειγμα. Το να ζήσουμε μια ζωή με αξίες δεν θα συμβεί κατά τύχη, αλλά κατ’ επιλογή. Αυτή η επιλογή είναι που μας κάνει περήφανους. Εμείς ως ασφαλιστές, ως managers και ως ηγέτες που μιλάμε σε πλήθος κόσμου για τη δουλειά μας, μένοντας σε αυτήν τη δουλειά και υπηρετώντας με πίστη το θεσμό, μπορούμε να αφήσουμε μια κ ληρονομιά που θα έχει αντίκτυπο στις ζωές των άλλων.
Ποια ήταν η μέχρι σήμερα ανταπόκριση του χώρου; Τι ενδιαφέρον εισπράξατε;
ΚΠ Τα στελέχη της αγοράς μας διψούν για νέα πράγματα, για γνώση και για καινοτομίες που θα τους πάνε ένα βήμα εμπρός. Η μέχρι στιγμής ανταπόκριση είναι αρκετά ικανοποιητική από όλα τα κανάλια διανομής.
ΔΓ Οφείλω να ομολογήσω ότι η ανταπόκριση του χώρου είναι ήδη πάνω κι από το προσδοκώμενο θετική. Είναι πολύ λίγο το διάστημα που οι άνθρωποι ήρθαν κοντά, με αυτό που λέγεται GAMA. Μέχρι τώρα μόνο σε ανθρώπους συγκεκριμένων εταιρειών που είχαν αποστολές στην GAMA κάθε χρόνο, International LifeInteramericanING, ήταν γ νωστή η ύπαρξή της και η αξία της. Σήμερα πια, πολλοί περισσότεροι Έλληνες Διαμεσολαβούντες γνωρίζουν την GAMA, την έχουν αγκαλιάσει ήδη με πάρα πολύ θετικά σχόλια. Η αντίδραση των συναδέλφων είναι ιδιαίτερα θετική και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες και τις δικές μας αλλά και της GAMA International.
Ποια είναι η επόμενη εκδήλωση που ετοιμάζετε; Με τις δύο προηγούμενες θέσατε πολύ ψηλά τον πήχη.
ΚΠ Έχουμε προγραμματίσει για τον Φεβρουάριο του 2015 ένα event στην Αθήνα με ομιλητή τον κ. Quincy CrawfordO κ. Crawford είναι ένας από τους κορυφαίους managers ασφαλιστών που έχουν δραστηριοποιηθεί στην παγκόσμια ασφαλιστική βιομηχανία. Έχοντας εμπειρία μεγαλύτερη των 40 ετών έχει διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων της Guardian οδηγώντας το δίκτυο των ασφαλιστών του σε πρωτοετείς προμήθειες που αγγίζουν τα $ 60.000.000. Με τις ομιλίες του στα Παγκόσμια Συνέδρια LAMP, της GAMA International, έχει εμπνεύσει και καθοδηγήσει χιλιάδες managers στο να οδηγήσουν τους ανθρώπους του σε υψηλές παραγωγές και εισοδήματα. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι το 2006 διακρίθηκε ως Hall of Fame στο LAMP του Ορλάντο. Θεωρούμε ότι η παρουσία του στη χώρα μας θα δώσει στους Έλληνες managers χρήσιμα εφόδια για να εξελιχθούν. Ένα από τα πλεονεκτήματα που μας δίνει η σύνδεσή μας με την GAMA, είναι η δυνατότητα να φέρνουμε στην Ελλάδα ομιλητές παγκόσμιου βεληνεκούς που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν από δύσκολο έως αδύνατο να έρθουν και να μας μεταφέρουν αυτή την τόσο σημαντική γνώση που έχουμε ανάγκη ως αγορά. Νομίζω πως καλούμαστε όλοι μας να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία στο έπακρο.
ΔΓ Η αλήθεια είναι ότι όντως οι 2 προηγούμενες εκδηλώσεις πήγαν αρκετά καλά και θέσαμε όντως τον πήχη πολύ ψηλά, όπως σωστά το λέτε. Ο Κλέαρχος στην απάντησή του έχει καλύψει πλήρως, ποιος είναι ο νέος εισηγητής που έρχεται και είμαι πεπεισμένος ότι κάθε χρόνο κάτι καινούργιο και σημαντικό θα έχουν να ακούνε οι συνάδελφοί μας. Αυτό που θα θέλω να συμπληρώσω είναι ότι ο ΠΣΣΑΣ εγγυάται για άλλη μια φορά, την καλύτερη δυνατή οργάνωση, εγγυάται ότι θα προσπαθήσει να εμπλουτίσει και αυτή την ημερίδα με επιπλέον θέματα που θα είναι χρήσιμα για τους συναδέλφους εκτός από την κεντρική εισήγηση του Crawford, ώστε πραγματικά οι άνθρωποι που θα θυσιάσουν μία ημέρα από την επαγγελματική τους ζωή θα νιώσουν πραγματικά ωφελούμενοι για τις επόμενες δράσεις τους στο επαγγελματικό τους πεδίο.
Με ποιον τρόπο θα μπορούσατε ως GAMA Hellas να συμβάλλετε στην ανύψωση της ασφαλιστι κής συνείδησης του Έλληνα καταναλωτή; Για πολλούς, εκεί εντοπί ζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα της αγοράς μας και με ευθύνη όλων.
ΔΓ Κοιτάξτε, νομίζω ότι το καλύψαμε και σε ένα βαθμό πριν. Η ανύψωση της Ασφαλιστικής συνείδησης του Καταναλωτή περνάει υποχρεωτικά μέσα από την πολύ σωστή ενημέρωση και από τις σωστές πρακτικές του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή που κάθεται απέναντί του. Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, μπορούμε να πούμε, από τη στιγμή που η Gama Hellas μέσω της Gama International βοηθά ουσιαστικά στην ανύψωση του γνωστικού επιπέδου και στη βελτίωση των πρακτικών που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που εκπαιδεύουν, παρακολουθούν και παρακινούν τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, ότι βάζει κι αυτή το λιθαράκι της ώστε μέσα από συγκεκριμένη αλυσίδα να βελτιωθεί η ασφαλιστική συνείδηση του Έλληνα Καταναλωτή. Πολύ σωστά το θέτετε, εκεί εντοπίζεται ένα μεγάλο πρόβλημα της Ελληνικής Αγοράς. Προφανώς μέχρι τώρα ευθυνόμαστε ΟΛΟΙ, όχι βέβαια ΟΛΟΙ το ίδιο, δεν έχουμε όλοι το ίδιο το βάρος της ευθύνης. Όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση έχει λάβει το μήνυμα και δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Γι’ αυτό άλλωστε και τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να αγκαλιαστούν από ολη την αγορά για το καλό όλης της αγοράς.
Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να εγγραφεί ως μέλος της GAMA Hellas;

ΔΓ Τα επιχειρήματα είναι πολλά. Μέσα από τη δημοσιογραφική σας κάλυψη έχουμε τη δυνατότητα να τα προβάλουμε αναλυτικά. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτησή σας ακριβώς όπως τίθεται. Θα έλεγα: « Δεν είναι δυνατόν να προσπαθείς καθημερινά να εξηγήσεις στους ανθρώπους γιατί πρέπει να γίνονται καλύτεροι και να μην προσπαθείς εσύ με κάθε ευκαιρία να γίνεσαι καλύτερος. ΗGAMA θα σου δώσει έναν ακόμα δρόμο από αυτούς που σίγουρα έχεις επιλέξει μέχρι τώρα για να γίνεις καλύτερος. Ακολούθησέ τον!».
ΚΠ Η εγγραφή στη GAMA Hellas γίνεται ηλεκτρονικά, ακολουθώντας το link http://join.gamaweb.com/, το οποίο σας μεταφέρει στη σελίδα της GAMA International. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και πραγματοποιήσετε την εξόφληση της ετήσιας συνδρομή ($175) με χρήση πιστωτικής κάρτας, θα λάβετε στο e-mail σας την απόδειξη πληρωμής και τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο site της GAMA International. Η παραπάνω διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά και στο site του ΠΣΣΑΣ http://www.pssas.gr/, στο πεδίο «GAMA Hellas».
Με ποια φράση, με ποιο δικό σας επιχείρημα θα πείθατε έναν συνάδελφό σας να γίνει μέλος της GAMA;
ΚΠ Θα χρησιμοποιήσω μια φράση του Ed Deutschlander, η οποία αποτελεί και τον τίτλο ενός βιβλίου του: Be the first believer – Γίνε ο πρώτος που θα πιστέψει. Γίνε ο πρώτος οπαδός του εαυτού σου και των ονείρων σου. Πρέπει να είμαστε οι πρώτοι που πιστεύουμε στον εαυτό μας, στους στόχους, στην καριέρα μας και στη ζωή που οραματιζόμαστε, γιατί εάν δεν είμαστε εμείς οι πρώτοι που θα το πιστέψουμε ποιος άλλος θα το κάνει; Όλοι μας χρειάζεται να είμαστε οι πρώτοι που θα πιστέψουμε σε κάτι. Αυτό το κάτι είναι το ίδιο το μέλλον, το δικό μας μέλλον. Τι θέλετε για εσάς; Πού θέλετε να φτάσετε επαγγελματικά; Ποια κληρονομιά θέλετε να αφήσετε; Όλα ξεκινούν με το να είστε οι πρώτοι που πιστεύετε. Σε επίπεδο management, η σύνδεση με την GAMA International αποτελεί μια πηγή έμπνευσης, δύναμης και  δημιουργικότητας. Σε βοηθά να αντιμετωπίσεις  επιτυχώς όλες τις προκ λήσεις του management. Σε μαθαίνει πώς να καθοδηγείς τους ανθρώπους σου και να τους οδηγείς σε μια επιτυχημένη καριέρα με πολύ υψηλά εισοδήματα. Σου δημιουργεί έναν τρόπο σκέψης που σε βοηθά να αναζητάς τα καλύτερα για τον εαυτό σου και τους συνεργάτες σου. Σε οπλίζει με εργαλεία για να μπορείς να αντιμετωπίζεις οποιεσδήποτε δυσκολίες προκύπτουν στο δρόμο σου. Σου δημιουργεί έναν τρόπο σκέψης που σου λέει:
• Μπορώ να αντιμετωπίσω οποιεσδήποτε δυσκολίες προκύψουν στο δρόμο μου
• Θέλω τα καλύτερα για τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου
• Πιστεύω στον εαυτό μου και στις απεριόριστες δυνατότητες που έχω
Αποκτώντας ένα νέο mindset είσαι περισσότερο έτοιμος από ποτέ ώστε να ανακαλύψεις τα όριά σου και να τα ξεπεράσεις. Η σύνδεση με την GAMA International είναι κάτι που θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όποιον Έλληνα manager θέλει να ανακαλύψει έναν διαφορετικό, για τα ελληνικά δεδομένα, δρόμο στο management των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου