Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Αυτά τα Χριστούγεννα επενδύστε στο πελατολόγιο και τους συνεργάτες σα

Αυτά τα Χριστούγεννα επενδύστε στο πελατολόγιο και τους συνεργάτες σας

flowers
17 Δεκεμβρίου 2014
Τα Χριστούγεννα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξουμε σε πελάτες και συνεργάτες ότι πραγματικά εκτιμούμε την εμπιστοσύνη τους.
Και σε αυτές τις περιστάσεις "αυτοματισμοί" δεν χωρούν. Όσο πιο προσωπική είναι η ευχή, τόσο περισσότερο θα εκτιμηθεί.
Οι ευχές μέσω μαζικών SMS και E-mails είναι σίγουρα μια καλύτερη λύση από την απραξία, όμως δεν ενδείκνυται για τους καλούς σας πελάτες και συνεργάτες.
Φέτος, το Underwriter σε συνεργασία με το κορυφαίο ανθοπωλείο της Αθήνας, το Petridis LVστο Ψυχικό, σας δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε, προσφέροντας 10% έκπτωση σε όλες τις αγορές λουλουδιών που θα πραγματοποιήσετε μέσα στον Δεκέμβριο.
Μπείτε στο www.petridislv.gr και χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό "UNDERWRITER" και θα εφαρμοστεί αυτόματα η έκπτωση στην παραγγελία σας. Εναλλακτικά, καλέστε στο 210.67.28.370 ή επισκεφθείτε το κατάστημα και αναφέρετε τον εκπτωτικό κωδικό.
Η έκπτωση καλύπτει και τις αποστολές λουλουδιών από και προς την επαρχία αλλά και το εξωτερικό.
Ένα φρέσκο μπουκέτο, μια ιδιαίτερη σύνθεση ή ένα καλάθι λουλουδιών με ποτό, είναι δώρα υψηλής αντιλαμβανόμενης αξίας, που θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως, ειδικά όταν φέρουν την υπογραφή του κορυφαίου ανθοπωλείου.
Underwriter Editors
Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.
Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου