Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

BΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΠΣΣΑΣ

Τα Στελέχη παράγονται από Στελέχη

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ 2
12 Δεκεμβρίου 2014
Δεκαπέντε περίπου "παιδιά κι εγγόνια" (Συντονιστές) έχει σπείρει στην ελληνική αγορά ο Εμμανουήλ Μάρκογλου, στα 50 χρόνια της καριέρας του στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Ο κ. Μάρκογλου βραβεύτηκε πριν λίγες μέρες από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ) για τον μισό αιώνα της προσφοράς του στον χώρο.
Η βράβευση έγινε τη βραδιά της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, την περασμένη Τρίτη στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Ο κ. Μάρκογλου μοιράστηκε στιγμές της πλούσιας καριέρας του και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την βράβευση, τονίζοντας ότι έχει ιδιαίτερη αξία γι' αυτόν μιας και προέρχεται από το σύνολο των συναδέλφων του και πέρα από τα σύνορα της εταιρίας που υπηρέτησε επί 50 έτη.
Συγχαρητήρια στον Εμμ. Μάρκογλου για τα όσα προσέφερε και για τα "ίχνη" που άφησε στην ελληνική αγορά.
Γιατί τελικά, αυτή δεν είναι η αξία του επαγγέλματος του Συντονιστή; η παραγωγή ικανών Στελεχών και έτοιμων όταν έρθει η ώρα να πάρουν το τιμόνι και να παίξουν το ρόλο τους;
Αυτό δεν έχει ανάγκη η αγορά; ένα σύστημα ικανό να παράγει καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, δηλαδή ποιοτικούς Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές;
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι προτεραιότητες άλλαξαν και η ενέργεια και οι πόροι που κάποτε διοχετεύονταν στο Agency δεν υπάρχουν πια.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν βγαίνουν Συντονιστές με τη φιλοσοφία να παράξουν άλλους Συντονιστές.
Όμως η αγορά έχει ανάγκη έντιμους και ηθικούς Ηγέτες, ικανούς να "στήνουν στα πόδια τους" τους Εργαζόμενους του σήμερα και μεταξύ αυτών τους Ηγέτες του αύριο. Όχι μόνο ασφάλιστρα και παραγωγή.
Με ποιό τρόπο άραγε θα γίνει αυτό όταν απαξιώνεται ο ρόλος του Συντονιστή;
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης έγινε οικονομικός & διοικητικός απολογισμός, καθώς και απολογισμός των πεπραγμένων της χρονιάς, ενώ ακολούθησε και συζήτηση για τις Πράξεις 30 & 31 και το πλαίσιο που διαμορφώνεται με την υπογραφή των νέων συμβάσεων. Για άλλη μια φορά εκφράστηκε η θέση των Συντονιστών για πιστή εφαρμογή του εποπτικού και νομοθετικού πλαισίου ώστε να προστατεύονται τα εμπορικά δικαιώματα των διαμεσολαβητών και η πάγια θέση του Συνδέσμου για την κατοχύρωση της υπεραξίας του Συντονιστή και της αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου, ώστε να προβλέπεται καταβολή προμηθειών και στην περίπτωση καταγγελία της σύμβασης από πλευράς του Διαμεσολαβητή.
Στη φωτογραφία: Ο Εμμανουήλ Μάρκογλου με τον Πρόεδρο και μέλη του ΠΣΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου