Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ [womans mpdclub]

Woman's MPD Club

Η σελίδα της Γυναίκας
Τα Νέα μας
Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας
Γυναίκα και Καριέρα
Σύλλογοι και Παρέες Γυναικών
Έγραψαν και είπαν για τη γυναίκα
Το Ημερολόγιο των γυναικών
Σπουδαίες γυναίκες

ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Ένα μικρό αγόρι ρώτησε τη μαμά του: "Γιατί κλαις μαμά;" -"Γιατί είμαι γυναίκα" του είπε. -"Δεν καταλαβαίνω" είπε το μικρό. Η μαμά του απλά το αγκάλιασε και είπε "και ούτε ποτέ θα καταλάβεις…." Αργότερα το μικρό αγόρι ρώτησε τον μπαμπά του: "Γιατί η μαμά κλαίει χωρίς λόγο;" -"Όλες οι γυναίκες κλαίνε χωρίς λόγο!" ήταν το μόνο που μπορούσε να πει ο μπαμπάς του.

Το αγοράκι μεγάλωσε και έγινε άντρας , έχοντας ακόμα την απορία για ποιό λόγο κλαίνε οι γυναίκες. Κάποια στιγμή είχε μια συζήτηση με τον Θεό. Τότε τον ρώτησε: "Θεέ μου, γιατί οι γυναίκες κλαίνε τόσο εύκολα;" Και τότε ο Θεός του είπε… - "Όταν δημιούργησα την γυναίκα έπρεπε να είναι ξεχωριστή. Έφτιαξα τους ώμους της δυνατούς αρκετά ώστε να σηκώνουν τα βάρη του κόσμου και απαλά για να προσφέρουν ανακούφιση. Της έδωσα εσωτερική δύναμη για να μπορεί να υπομένει τις γεννήσεις και την απόρριψη που καμιά φορά προέρχεται από τα παιδιά της. Της έδωσα σκληράδα που της επιτρέπει να συνεχίζει όταν οι υπόλοιποι τα έχουν παρατήσει, και να φροντίζει την οικογένεια της μέσω αρρώστιας και κούρασης χωρίς να παραπονιέται. Της έδωσα ευαισθησία ώστε να αγαπάει τα παιδιά της κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και όταν αυτά την πληγώνουν. Της έδωσα δύναμη ώστε να αντέχει τον άντρα της με τα ελαττώματα του και την έπλασα από το πλευρό του για να προστατεύσω την καρδιά του. Της έδωσα σοφία να γνωρίζει ότι ένας σύζυγος ποτέ δεν πληγώνει την γυναίκα του, απλά ελέγχει τις δυνάμεις της και την αποφασιστικότητα της να παραμείνει δίπλα του χωρίς αμφιβολίες.

‘Βλέπεις γιέ μου’ είπε ο Θεός, ‘ η ομορφιά της γυναίκας δεν είναι στα ρούχα που φοράει, στη μορφή που έχει ,ούτε στον τρόπο που φτιάχνει τα μαλλιά της. Η ομορφιά της γυναίκας είναι στα μάτια της, γιατί τα μάτια είναι οι πύλες της καρδιάς, το μέρος που η αγάπη κατοικεί."
Ανώνυμος

Το μεγάλο ερώτημα, στο οποίο δεν έχω καταφέρει ν’ απαντήσω, παρά τα 30 χρόνια έρευνας στη γυναικεία ψυχή είναι: «Τι θέλει μια γυναίκα ;»
Σίγκμουντ Φρόιντ.


Αγναντεύετε το αστέρι γιατί λάμπει και είναι ασύλληπτο, αλλά δίπλα σας βρίσκεται λάμψη πιο εκθαμβωτική και μυστικό πιο βαθύ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ.

Βίκτωρ Ουγκώ.


Υπάρχουν 2 μόνο πράγματα, που μπορούν να κάνουν τη γυναίκα σου ευτυχισμένη, πρώτον να την κάνεις να νομίζει ότι περνάει το δικό της και δεύτερον να περνάει το δικό της.

Λύντον Τζόνσον.


Aν δεν υπήρχαν γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δε θα είχαν σημασία. 

Αριστοτέλης Ωνάσης


O παράδεισος βρίσκεται εκεί που είναι η Εύα.

Mark Twain


Η ιδεώδης γυναίκα είναι αυτή, που παραμένει πιστή σε σένα, αλλά προσπαθεί να είναι τόσο γοητευτική, σαν να μην ήταν. 

Sacha Guiltry.


Κάθε γυναίκα έχει την ηλικία, που της αξίζει.

Κοκό Σανέλ.

με εκτιμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου