Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

INTERNET K AΣΦΑΛΕΙΕΣ.

Μέσα στις πρώτες κατηγορίες με την μεγαλύτερη ανάπτυξη των online αγορών οι ασφάλειες

Με τις εκτιμήσεις των ειδικών να εκτοξεύουν τα επόμενα χρόνο στα 6 δις το ποσό των online αγορών από τα 3,2 δις το 2013 στην Ελλάδα οι online αγορές στις ασφάλειες κατατάσσονται μέσα στις πρώτες θέσεις των αγορών με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στο ηλεκτρονικό εμπόριο .
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 35% των χρηστών Internet στην Ελλάδα (δηλαδή περίπου 2,2 εκατ. άτομα) έκανε μέσα στο 2013 τουλάχιστον μία αγορά προϊόντος/υπηρεσίας online, με τη μέση αξία των συναλλαγών να φθάνει στα 1.500 ευρώ.
Οι κατηγορίες που εμφάνισαν πέρυσι τη μεγαλύτερη ανάπτυξη αφορούσαν τη διαμονή σε καταλύματα (λόγω πολλών sites που προσφέρουν τις υπηρεσίες αυτές αλλά και της μείωσης του σχετικού budget των καταναλωτών που ψάχνουν ευκαιρίες στο Internet), εισιτήρια για εκδηλώσεις (πλέον υπάρχουν πολύ καλές υπηρεσίες που προσφέρονται με ασφάλεια από εταιρείες), υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών (όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί προσφέρουν προχωρημένες υπηρεσίες online στους πελάτες τους που φθάνουν μέχρι και προσωποποιημένες), ασφάλειες (είναι πλέον η κύρια στρατηγική όλου του κλάδου λόγω της εισόδου δυναμικών νέων online εταιρειών), είδη φαρμακείο.
Related posts

    Leave your comment

    Your Name: (required)
    E-Mail: (required)
    Website: (not required)
    Authorization code from image: (required)

    Message: (required)
    Send comment

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου