Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

INTERNATIOLAL LIFE ΣΤΟΧ.Α.Α?

Αίτηση εισαγωγής στο Χρηματιστήριο Αθηνών από την International Life

Η ασφαλιστική εταιρεία International Life έχει καταθέσει αίτηση εισαγωγής στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α) του Χρηματιστηρίου και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαιτούμενοι φορολογικοί και οικονομικοί έλεγχοι.
Παράλληλα υπάρχει συμφωνία με τουλάχιστον δύο funds στα οποία θα παραχωρηθεί το προβλεπόμενο ποσοστό (10%) του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
6551Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Capital.gr ο Γιάννης Μπράβος, διευθύνων σύμβουλος της International Life, σε ενημερωτική συνάντηση, στόχος είναι η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του έτους. Το επιχειρηματικό πλάνο που έχει εκπονηθεί προβλέπει παράλληλα τη μετάταξη της ασφαλιστικής εταιρείας στην κύρια αγορά του Χ.Α. εντός διετίας.
Σημειώνεται πως η International Life ΑΕΓΑ είναι σήμερα εισηγμένη και στην Αγορά Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών (Ν.Ε.Α.) του κυπριακού χρηματιστηρίου (ΧΑΚ), ενώ και κατά το παρελθόν, προ δεκαετίας, είχε κατατεθεί αίτηση για εισαγωγή στο Χ.Α., χωρίς ωστόσο να υλοποιηθεί το εγχείρημα. Το ενδιαφέρον της εταιρείας για listing στο Χ.Α. έρχεται σε μια περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε το ΙΡΟ της Ελληνικής Τεχνοδομικής Άνεμος και αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εισαγωγή της Algea Farms στη ΣΤΕΠ.
Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου