Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Οι 12 εντολές που πρέπει να υιοθετήσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις 12 εντολές που πρέπει να υιοθετήσουν άμεσα ολοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και να τις εφαρμόσουν.
Οι "12 εντολές" παρουσιάστηκαν απο τον Νίκο Κλήμη (Οικονομολόγο και σύμβουλο επιχειρήσεων) κατ επανάληψη στα webinars που μας παρουσίασε το προηγούμενο διάστημα απο το www.insurancewebinars.gr

1. Να δημιουργήσετε το δικό σας "έντυπο ενημέρωσης"

2. Να δημιουργήσετε το δικό σας "έντυπο αναγκών πελάτη"

3. Να ζητήσετε (εάν το επιθυμείτε) να είστε "εντολοδόχοι είσπραξης"

4. Να δηλώσετε στις εταιρίες που συνεργάζεστε να εγκρίνουν τις "υπεξουσιοδοτήσεις" σας, εάν επιθυμείτε να εισπράττουν τρίτοι για λογαριασμό σας.

5. Να ελέγξετε αν όλοι σας οι υπάλληλοι (που εμπλέκονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση) είναι Πιστοποιημένοι.

6. Να αποφασίσετε αν προωθείτε ή άν πρόκειται να προωθήσετε προϊόντα συνδεδεμένα με επενδύσεις και αν ναι, να ελέγξετε οτι κατέχετε και το Πιστοποιητικό Δ.

7. Να δημιουργήσετε τη δική σας "απόδειξη είσπραξης" για τις περιπτώσεις που χρειάζεται.

8. Να καταστρέψετε τυχόν διαφημιστικά σας έντυπα, που αναφέρουν δικές σας εκπτώσεις, παροχές ή άλλα ωφελήματα.

9. Να δημιουργήσετε τους δικούς σας ηλεκτρονικούς φακέλους με τα ενημερωτικά έντυπα των ασφαλιστικών εταιριών, τα οποία θα μπορείτε να προωθείτε στους υποψήφιους πελάτες.

10. Να δημιουργήσετε τους ηλεκτρονικούς φακέλους "με τις καταστάσεις παρακολούθησης της είσπραξης ασφαλίστρων και τα αποδεικτικά για την εξόφληση των υπολοίπων".

11. Να ενδιαφερθείτε και να διαβάσετε προσεκτικά τις νέες συμβάσεις συνεργασίας σας με τις Ασφαλιστικές Εταιρίες, που πρέπει να υπογραφούν μέχρι.......31 Μαρτίου 2014.

Και μήν ξεχνάτε.:

12. Κάθε Παρασκευή να πληρώνετε στις Ασφαλιστικές Εταιρίες τα ασφάλιστρα που εισπράξατε κατα την διάρκεια της εβδομάδας, είτε σας τα ζητούν οι Ασφαλιστικές Εταιρίες, είτε όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου