Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Έρευνα του IXOSACADEMY για τα Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης (VIDEO)

Δημοσίευση: Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 16:33

Έρευνα του IXOSACADEMY για τα Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης (VIDEO)

Έρευνα του IXOSACADEMY για τα Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης (VIDEO)
Μιά πολύ σημαντική ημερίδα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση διοργανώνει στις 16 Οκτωβρη 2014 τοIXOSACADEMY. Η έρευνα που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα αφορά τις ριζικές αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία 2 έτη στην κοινωνική ασφάλιση και τι απο αυτά πρέπει να γνωρίζει καλά οασφαλιστικός διαμεσολαβητής για να συμβουλέυει σωστά τον υποψήφιο πελάτη. Η έρευνα την οποία διηύθηνε ο Κος Λελεδάκης Παναγιώτης έγινε σε συνεργασία με στελέχη του υπουργείου εργασίας και υγείας, διευθυντικά στελέχη του ΕΟΠΥΥ και ΠΕΔΥ και καθηγητές της Εθνικής σχολής δημόσιας υγείας καθώς και διαγνωστικά κέντρα και κλινικές.
Στην ημερίδα θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν σημαντικά στελέχη απο τον χώρο της κοινωνικής ασφάλισης και των υπουργείων, η τελική λίστα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.
Επίσης θα παρουσιαστεί και μία νέα προσέγγιση του υποψήφιου πελάτη στηριζόμενη στην συγκυρία και στην γνώση αυτή η οποία υπόσχεται περισσότερες και πιο ποιοτικές συναντήσεις με τον υποψήφιο πελάτη βαζοντας τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στην θέση του “επιστήμονα” – συμβούλου και οχι του πωλητή.
Η ημερίδα θα διαξαχθεί ζωντανά στην μεγάλη αίθουσα του κινηματογράφου Δαναός στην οδο Κηφισίας 109 (κοντά στο μετρό Πανόρμου) στους Αμπελοκήπους.
Ταυτόχρονα η ημερίδα θα προβληθεί και διαδικτυακά live streaming με μηχανισμό webinar για να εχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν και συνάδελφοι από την επαρχία.
Δηλώστε συμμετοχή ειτε για την ζωντανή παρακολούθηση στην Αθήνα ή για διαδικτυακή παρακολούθηση πατώντας στα παρακάτω link άμεσα καθώς ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι θέσεις ειναι περιορισμένες.
Ζωντανή παρακολούθηση Αθήνα: http://goo.gl/I9fLN0
Διαδικτυακή παρακολούθηση – webinar: http://goo.gl/oienOp
Τέλος, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου και ώρα 15.00 – 16.00 το IXOSAcademy θα διεξάγει δωρεάν webinar, προσφορά για τους αναγνώστες του Ασφαλιστικού ΝΑΙ και του Nextdeal, στο οποίο θα διδαχθεί η νέα επιστημονική προσέγγιση του υποψήφιου πελάτη με στόχο περισσότερα και πιο ποιοτικά ραντεβού άλλα και η αναγκαιότητα, στην νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς, της καλής γνώσης των εξελίξεων στακοινωνικά ταμεία καθώς και η αξιοποίησή του στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην αναβάθμιση της εικόνας του ασφαλιστικου διαμεσολαβητή.
Επίσης, το IXOSAcademy με το δωρεάν webinar θέλει να αποδείξει την ευκολία και την χρησιμότητα της επιμόρφωσης με διαδικτυακό τρόπο ώστε να εξοικοιωθούν με την διαδικασία αυτήν και οι συνάδελφοι στην επαρχία αλλά και στην Αθήνα και από την άνεση του γραφείου ή του σπιτιού τους να έχουν πρόσβαση σε σημαντικά εκπαιδευτικά εργαλεία με ένα απλο click…
Για συμμετοχή σας στο δωρεάν webinar πατήστε στο παρακάτω link και συμπληρώστε την φόρμα και θα σας σταλεί το link συμμετοχής: http://goo.gl/Cf6Zj5
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το IXOSAcademy στο info@ixosacademy.gr ή στο 2109480482.
Η κάμερα του Nextdeal και ο Κωστής Σπύρου βρέθηκαν στα γραφεία του IXOSAcademy και μίλησαν με τον Κο Λελεδάκη Παναγιώτη σχετικά με την ημερίδα αυτή.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου