Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΓΥΝΑΙΚΑ- WOMANMPDCLUB

TO MPDCLUB K TO WOMANMPDCLUB  Κ ΤΟ VIVANEWS!!

 
Γυναίκα: Σαν σήμερα... γένους θηλυκού: 2 Μαίου
Μια νέα στήλη του vivanews.gr σε συνεργασία με το woman mpdclub . Ένα αφιέρωμα - ύμνος στη γυναίκα.
 
Ένα οδοιπορικό ανάμεσα στο χρόνο αποτυπωμένο με γυναικείες μορφές. Μορφές και ρόλοι, που αφορούν όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες και αναφέρονται σε όλους τους τομείς: στον Αθλητισμό, στα Γράμματα, στην Εκπαίδευση, στις Επιστήμες, στο Θέατρο, στη Θρησκεία, στην Ιατρική, στην Ιστορία, στην Κοινωνική Προσφορά, στη Μόδα, στη Μουσική, στην Πολιτική, στις Τέχνες.
 
Η στήλη αυτή σας μιλά για τους γυναικείους αγώνες, με σκοπό την αναγνώριση και την καθιέρωση της ισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα.
Μέσα από τα γεγονότα είναι φανερό, πως το «αυτονόητο» για εμάς σήμερα κατακτήθηκε βήμα-βήμα με διεκδικήσεις και αγώνες πολλών γενιών του χθες.
 
Το mpdwoman στην υπηρεσία των γυναικείων αναγκών και προβάλλοντας τη μεγαλύτερη αξία του, την Υγεία, προσφέρει σε όλες τις Γυναίκες-Αναγνώστριες του Viva News, ΔΩΡΕΑΝ την κάρτα του, για να μπορέσουν να κάνουν ένα πλήρες γυναικολογικό checkup (παπ τεστ & κολπικό υπέρηχο μήτρας) με μόνο 35 € !
 
Η προσφορά ισχύει για όλο το Μάιο.
 
Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να επικοινωνήσετε με το mpdwoman club μέσα από τη σελίδα του Viva News ή μέσα από τη σελίδα mpdclub.gr και θα λάβετε την κάρτα με τ’ όνομά σας και τον έντυπο οδηγό υγείας.
 
Σαν σήμερα… γένους θηλυκού 2 Μαίου
 
2 /5 / 1955.

Γεννιέται η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace

Η Donatella Versace είναι μία από τις πιο γνωστές σχεδιάστριες μόδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου