Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

mpdclub- εργαστηρι


Πολιτισμός: Μια ακόμα κοινωνική δράση από το Club που αγαπάει τη ζωή και στηρίζει τον άνθρωπο
Μια ακόμα κοινωνική δράση από το club που αγαπάει τη ζωή και στηρίζει τον άνθρωπο: Τοmpdclub.
Την Πέμπτη 10 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, "Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη" πραγματοποιήθηκε μια τρίωρη πρωινή εκδήλωση αφιερωμένη στη συνεργασία του πολύ σπουδαίου αυτού Συλλόγου και των ανθρώπων του mpdclub.
Η εκδήλωση είχε πανηγυρικό κλίμα μια και όλα τα άτομα που προστατεύονται από το Σύλλογο, οι οικογένειές τους και όλοι οι εργαζόμενοι θα παραλάμβαναν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την κάρτα μέλους τουmpdclub. Με τη συγκεκριμένη κάρτα θα μπορούν να έχουν ιδιαίτερα προνόμια στο χώρο της Υγείας και ειδικότερα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο καθώς και μια σειρά άλλες παροχές και εκπτώσεις σε περίπου 1.000 επιχειρήσεις από κάθε κλάδο.
 
 
Επιγραμματικά, αναφέρεται πως τα μέλη της κάρτας δικαιούνται Δωρεάν ιατρικούς ελέγχους και ιατρικές επισκέψεις στις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες της Αθήνας, επίσης μπορούν να επωφεληθούν και από σημαντικές εκπτώσεις, που φτάνουν μέχρι και το 40% της τιμής. 
 
Όλοι οι άνθρωποι του mpdclub προχώρησαν στην πράξη αυτή εκτιμώντας το έργο και την πορεία ενός μη κερδοσκοπικού Συλλόγου, ο οποίος έχει ιδρυθεί από το 1978 και όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί με ζήλο τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτή η ανιδιοτελής προσπάθεια των ανθρώπων καθώς και ο ιδιαίτερος ζήλος των ατόμων, που φιλοξενούνται στις εγκλαταστάσεις του Συλλόγου ήταν που ευαισθητοποίησε τους συνεργάτες του mpdclub και τους ώθησε να ΄προσφέρουν την κάρτα μέλους τους ως μία μικρή αναγνώριση του έργου και των αναγκών του Συλλόγου.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι μαθητές του κέντρου, μέλη των οικογενειών τους, οι εργαζόμενοι και το Δ.Σ. του Συλλόγου, οι οποίοι υποδέχθηκαν με τον πιο ζεστό τρόπο, τον κ. Μουντάκη Βασίλη, ιδρυτή του mpdclub και τον κ. Αλεξόπουλο Παναγιώτη πιστοποιημένο συνεργάτη τουmpdclub. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή σε όλη τη διάρκεια της παράδοσης των καρτών.
 
Το mpdclub θιασώτης της αξίας της κοινωνικής προσφοράς, δηλώνει "παρών" και υποστηρίζει έμπρακτα κάθε μορφή εθελοντισμού, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες και προβάλλοντας τον ανιδιοτελή αγώνα τους. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου