Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Σαν σήμερα... γένους θηλυκού: 11 Μαίου :: VIVAnews

Σαν σήμερα... γένους θηλυκού: 11 Μαίου :: VIVAnews

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ
    Ελπίδα Οικονομίδου
    17/02/2011

    Βασίλης Μουντάκης, Δ/ντης του Mpd Club, Άννα Μπιθικώτση
    και Διονύσης Χατζηδάκης, Δήμαρχος Π. Φαλήρου
    Δεκαπέντε εκλεκτές κυρίες με πολυετή θητεία στην κοινωνική προσφορά και το εθελοντικό έργο βραβεύτηκαν για τη δράση τους στην τελετή που διοργάνωσε το Woman’s Mpd club και η AXA Ασφαλιστική με τη συνεισφορά του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στον Πολυχώρο του Δημαρχείου.

    Στην εκδήλωση συνέρευσε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους δημοτικοί σύμβουλοι των γειτονικών δήμων, εκπρόσωποι συλλόγων, γυναικείων σωματείων και οργανώσεων των νοτίων προαστίων και η αντιπροσωπεία επιστημόνων και διοικητικών στελεχών του οφθαλμολογικού ινστιτούτου Athens Vision.

    Οι κυρίες Κελαϊδή Μαρία, Παπαδάκου Μάντα, Μπιθικώτση Άννα, Στρόφαλη-Σούλη Βασιλική, Πανερά Ελπίδα, Χριστάκη Ρούλα, Παναγιωτίδη Κυριακή, Ανούση-Ηλία Ρένα, Θεοδοσίου Ευσεβία, Ζήση Ευφροσύνη, Μαργαρίτη Βασιλική, Αϊβαλιώτου Δέσποινα, Πιταούλη Δέσποινα, Ψαλιδοπούλου Αικατερίνη και Ρουβά Ευαγγελία βραβεύτηκαν για το έργο και τη δράση τους μέσω του οποίου έχουν προάγει την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, του αλτρουισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.

    Κατά τον χαιρετισμό του, ο διευθυντής του mpd club, κ. Bασίλης Μουντάκης, τόνισε πως σκοπός της πρωτοβουλίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μήνας Γυναίκας», ήταν να αναδειχθεί η έννοια του εθελοντισμού και της ανυστερόβουλης προσφοράς, που στα πρόσωπα αυτών των γυναικών βρήκε την καλύτερη έκφρασή της.

    Επιπλέον, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πώς ανανεώνει το ραντεβού για τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Κηφισιάς, όπου θα βραβευτούν εξίσου σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες από το χώρο του εθελοντισμού των βορείων προαστίων.

    Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο του «Μήνα Γυναίκας» στην ιστοσελίδα www.mpdclub.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή