Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

MPDCLUB -KΗΦΙΣΙΑ


mpdclub: ασφάλισε μικρούς μαθητές παιδικών σταθμών στη Κηφισιά

Συντάκτης / NextDeal
Παρασκευή, 04 Μαϊου 2012 10:51
    mpdclub: ασφάλισε μικρούς μαθητές παιδικών σταθμών στη Κηφισιά
    Την Τετάρτη 2 Μαΐου στο δημαρχείο της Κηφισιάς, έγινε η παράδοση του ομαδικού Συμβολαίου κάλυψης από ατύχημα των μαθητών των παιδικών σταθμών του δήμου Κηφισιάς. Το mpdclub σταθερό στις αξίες του και ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της αντιδημάρχου κ. Νίνας Βλάχου προχώρησε στη δωρεά του Συμβολαίου αυτού προς όλους τους μικρούς του φίλους, ξεκινώντας έτσι το αφιέρωμα στην οικογένεια για όλο το μήνα Μάιο. Θα συνεχίσει τις δράσεις του στην Κηφισιά έχοντας παρουσία στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση του δήμου "ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ", που είναι και αυτή αφιερωμένη στα παιδιά.
    Η οικογέννεια αποτελεί τη λυδία λίθο της κοινωνίας μας και  για το mpdclub είναι αυτή που συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Έτσι στις μέρες μας, που τόσο πολύ δοκιμάζονται οι αξίες και οι θεσμοί αυτοί, ο κ. Μουνντάκης Βασίλης ιδρυτής του mpdclub και χορηγός του Συμβολαίου αυτού, προχώρησε επίσης και στη χορηγία της κάρτας του club καθώς και του οδηγού υγείας σε όλους τους μικρούς μαθητές της πόλης της Κηφισιάς. Την επικοινωνία των προνομίων αυτών ανέλαβε ο πιστοποιημένος συνεργάτης κ. Αλεξόπουλος Παναγιώτης.
    Έτσι επιβεβαιώνεται και πάλι πως όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία συνεργάζεται σωστά με τους δημοτικούς παράγοντες μιας πόλης μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους δημότες.
    Στη φωτογραφία η στιγμή της παράδοσης του Συμβολαίου, στο γραφείο της αντιδημάρχου κ. Βλάχου Νίνας την ώρα που η ίδια παραλαμβάνει το Συμβόλαιο της κάλυψης των 300  παιδιών από τα χέρια του κ. Μουντάκη Βασίλη και του κ. Αλεξ'οπουλου Παναγιώτη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου