Τρίτη 29 Μαΐου 2012

HMEΡΙΔΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Π. ΦΑΛΗΡΟ


Την Δευτέρα 28 Μαΐου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Δημαρχείο Παλ. Φαλήρου η Ημερίδα Καριέρας που διοργάνωσε το mpd club σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η πλαισίωση  των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το mpd club με το κατάλληλο προσωπικό.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου κ. Χατζηδάκης Διονύσης, η Αντιδήμαρχος κ. Ανδρικοπούλου Βίκυ, ο πρώην Νομάρχης κ. Κανέλλος και δημοτικοί σύμβουλοι.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των εταιρειών από διοικητικά μέλη. Το Iatrica εκπροσώπησε και έκανε την παρουσίασή  ο κ. Κουταλάς Μανώλης - Εκτελεστικός Διευθυντής Δικτύου Ιατρείων, από την WYRTH HELLAS η κ. Κάτσου Ιωάννα -  Υπεύθυνη Επιλογής και Ανάπτυξης Εργασίας,
από την Neon Energy ο κ. Μουμούρης Κώστας – Διευθυντής Δικτύου, από το περιοδικό Vina News ο κ. Πετυχάκης Μιχάλης – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, από τις Εκδόσεις Σπύρου ο κ. Σπύρου Ευαγ. – Εκδότης, από τον Όμιλο Δεληολάνη ο κ. Δεληολάνης Θανάσης – C/O του Ομίλου, από την Ε.Ι.Α.Σ ο κ. Λευτεριώτης Σπύρος – Διευθυντής, από την BONUM TERRAE ο κ. Κοντοσώρος Νίκος –Εκπρόσωπος, από το mpd radio ο κ. Λεόπουλος Παναγιώτης -Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού, από την Photo e-mail ο κ. Σκαλίδης Μανώλης και τέλος από το mpd club ο κ. Μουντάκης Βασίλης – Ιδρυτής του mpd club και περιφερειακός διευθυντής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.
Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τα βιογραφικά τους στους παρευρισκόμενους Συνεργάτες και ενημερώθηκαν για την φύση των εργασιών που αναζητούν.
Το mpdclub διοργανωτής αυτών των εκδηλώσεων μένοντας πιστό πάντα στο στόχο του για την καλύτερη ποιότητα Ζωής. προσπαθεί να εξασφαλίσει σε αυτές τις  δύσκολες μέρες, όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τα μέλη και τους φίλους του.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της  εκδήλωσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου