Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Η 1ΑΧΙΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Πρόταση συνεργασίας με ιατρούς.

Αγαπητέ γιατρέ
Θα ήθελα τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, να κάνουμε μια εκτενή παρουσίαση της προτεινόμενης συνεργασίας μας, καθώς και των ασφαλιστικών υπηρεσιών μας, που είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους ιατρούς και ιδιαίτερα στους χειρουργούς και αναισθησιολόγους.

Ποιοι είμαστε.
Η 1η AXiA – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ αποτελείται από στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, που μετρούν ήδη τρεις δεκαετίες στο χώρο. Στο παρελθόν συνεργαστήκαμε με διάφορες ασφαλιστικές εταιρίες, έχοντας εξειδίκευση στους κλάδους Υγείας, Επένδυσης, Αστικής Ευθύνης και Περιουσίας.
Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε ιδρύσει ασφαλιστικό γραφείο, με την ονομασία 1η ΑΧiΑ και έχουμε επιλέξει προγράμματα από 15 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς. Σήμερα εξυπηρετούμε περίπου 10.000 πελάτες κυρίως σε ασφαλίσεις Υγείας.

Θέλοντας να κάνουμε τη διαφορά στον ασφαλιστικό χώρο και όντας ευαισθητοποιημένοι απέναντι στον πελάτη μας και στο εισόδημά του, διαθέτουμε παράλληλα την «Προνόμιο με κάρτα», ένα προϊόν παροχής υπηρεσιών υγείας, για άτομα, που δεν μπορούν να ασφαλιστούν, αλλά αναζητούν κάποια ιδιαίτερα προνόμια σε αυτό τον τομέα. Η συγκεκριμένη κάρτα αριθμεί περίπου 20.000 μέλη.

Περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και για τον τρόπο και σκοπό της μεταξύ μας συνεργασίας, θα μπορέσουμε να αναφέρουμε στη συνάντησή μας.

Με εκτίμηση
Χωματάς Δημήτρης
Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων.
www.1axia.gr 
www.mekarta.gr
2130 212333

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου