Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ 1ΑΧΙΑ

Εξασφαλίστε επιπλέον έσοδα στην επιχείρηση σας

 

Με έξυπνο και αποδοτικό τρόπο. 

 

Είμαστε ένα ασφαλιστικό γραφείο με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, 40 και πλέον συνεργάτες και με συνεργασίες με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, μια εκ των οποίων και οι Lloyd's Λονδίνου.
Γνωρίζουμε τις ανάγκες και τους "κινδύνους" της λειτουργίας μιας επιχείρησης και είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε με απώτερο σκοπό την μείωση των ασφαλίστρων στα ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν την επιχείρηση, αλλά και έξυπνους τρόπους μείωσης της φορολογίας της.
Μας ενημερώνετε για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχετε εν ισχύ, για τη δραστηριότητα της επιχείρησης και τα μεγέθη της, και εμείς εκπονούμε σφαιρική ασφαλιστική μελέτη.
 
"Όταν οι ανάγκες σας συναντήσουν τις προτάσεις μας, τότε γίνονται... ΛΥΣΕΙΣ!"
Ομαδικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα / Οικονομικά οφέλη επιχειρήσεων και εργαζομένων.

  Όπως όλοι γνωρίζουμε, το σημερινό καθεστώς Κοινωνικής Ασφάλισης, το οποίο βασίστηκε στο σύστημα «Αλληλεγγύης γενεών», βρίσκεται σε οριακό σημείο, με αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός πελατών να επιθυμεί να ενισχύσει την μελλοντική -και συνεχώς μειούμενη- σύνταξη, με ιδιωτικά συνταξιοδοτικά
προγράμματα.
  Σήμερα, ο κλάδος των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών προγραμμάτων αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και τις μεσαίες και μικρότερες εταιρίες, οι οποίες -μέσω των ομαδικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων- παρέχουν μια αξιόπιστη λύση αποταμίευσης για τους εργαζόμενους και τα στελέχη τους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν φοροαπαλλαγές, εκπίπτοντας το σύνολο των ασφαλίστρων του ομαδικού συνταξιοδοτικού, ως παραγωγική δαπάνη
 
Ειδικά προγράμματα Νομικής Προστασίας Επιχειρήσεων.
  • Πρόγραμμα διεκδίκησης ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Μειώστε τα κεφάλαια που σας οφείλουν και αυξήστε τα έσοδα σας 
  • Πρόγραμμα ασφάλισης μελών Δ.Σ.
Διεκδίκηση αξιώσεων αποζημίωσης λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης ασφαλισμένου μέλους του Δ.Σ. με ανώτατο όριο διεκδικούμενης αποζημίωσης τα 200.000,00 € ή 400.000,00 € αντίστοιχα.
*Διεκδίκηση αξιώσεων αποζημίωσης για πρόκληση σωματικών βλαβών από υπαιτιότητα τρίτου σε βάρος του μέλους του Δ.Σ. (π.χ. κατά τη διάρκεια ταξιδίων με οποιοδήποτε μέσο).
*Υποβολή μηνύσεων κατά τρίτων για συκοφαντική δυσφήμιση ή ψευδή καταμήνυση σε βάρος μέλους του Δ.Σ.
 *Υπεράσπιση μέλους του Δ.Σ. σε ποινικά δικαστήρια λόγω εξ αμελείας παραβάσεων ποινικών διατάξεων
Είμαστε πρόθυμοι και έτοιμοι να συνεργαστούμε. Αν θα θέλατε και εσείς να μάθετε πως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι, στείλτε μας ένα e-mail και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
Άλλωστε, μια γνωριμία, δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν. 
Στείλτε μας e-mail για συνάντηση.
Χωματάς Δημήτρης

Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων
Λ. Συγγρού 106 Αθήνα
Μεθώνης 53 Κερατσίνι

2130212333
6944967452


Email Marketing Powered by MailChimp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου