Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ ''ΑΧΙΑ'' Κ 'ΠΡΟΝΟΜΙΑ'' ΑΠΟ ΤΗ 1ΑΧΙΑ

Οι διακοπές το Πάσχα για τους Έλληνες, είναι κατά κύριο λόγο οικογενειακή υπόθεση. Για τον λόγο αυτόν τα social media κατακλύζονται από προσφορές ταξιδιωτικών γραφείων με πακέτα σε διάφορες περιοχές και πόλεις της Ελλάδος. Επίσης, άπειρες είναι και οι συμβουλές προς εκείνους που δεν θέλουν να δεσμευτούν με ένα ταξιδιωτικό γραφείο, όπως για το πως θα κάνουμε εξοικονόμηση χρημάτων, πως θα κλείσουμε το καλύτερο ξενοδοχείο στην καλύτερη τιμή, που θα φάμε στον προορισμό μας, πως θα πακετάρουμε έξυπνα, ποια μέσα μαζικής μεταφοράς να χρησιμοποιήσουμε και πολλά άλλα χρήσιμα μεν αλλά…
Δεδομένου ότι όσοι πάμε διακοπές, πηγαίνουμε για περάσουμε καλά, να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την δουλειά μας, δεν σκεπτόμαστε αρνητικά, δεν σκεπτόμαστε το απρόβλεπτο. Έτσι λοιπόν κανείς δεν αναφέρεται στην Ταξιδιωτική Ασφάλεια. Ακόμα και τα Ταξιδιωτικά Γραφεία στον βωμό της πιο οικονομικής προσφοράς το περνάνε στα ψιλά γράμματα. Θέλοντας λοιπόν να πάω αντίθετα στο ρεύμα σκέφτηκα να σας παρουσιάσω ΕΓΩ ένα πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης με κάλυψη για την Ελλάδα !
Το Easter Holidays Cover λοιπόν, από την AXiA Travel Insurance, περιλαμβάνει κάλυψη ακύρωσης ή διακοπής του ταξιδιού σας μέχρι 3.500€ συνολικού ποσού, 6.000.000€ για έκτακτες ιατρικές και λοιπές δαπάνες, απώλεια αναχώρησης μέχρι 1.200€, απώλεια αποσκευών 1.800€, κλοπή χρημάτων 900€, απώλεια γυαλιών ηλίου 190€, αστική ευθύνη μέχρι 2.500.000€ και νομικές δαπάνες μέχρι 19.000€. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κοστίζει για 5 μέρες στην Ελλάδα 15€. Και ρωτάω τώρα εγώ, είναι τόσο ακριβό ? Είναι ένα ποσό που δεν χωράει στον οικονομικό σας προϋπολογισμό για τις διακοπές του Πάσχα, όπου και να πάτε, είτε στο χωριό σας είτε σε κάποιο ξενοδοχείο σε κάποιο μέρος της πανέμορφης χώρας μας ? Αξίζει να ρισκάρετε να χάσετε τα χρήματα που θα δώσετε είτε ως προκαταβολή είτε ως εξόφληση σε περίπτωση που κλείσετε ένα πακέτο διακοπών από κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο ? Είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν ακόμα και αν αρρωστήσετε την τελευταία στιγμή εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή εκείνος/η που θα ταξιδέψετε μαζί ? Με το Easter Cover ρισκάρετε να χάσετε 15€. Εμένα πάντως μου φαίνεται καλό deal !!
Ότι και να κάνετε, ότι και να αποφασίσετε καλά να περάσετε !!
Smart Tip: Όλοι γνωρίζουμε ότι κάποια ξενοδοχεία ή αεροπορικές εταιρείες κάνοντας earlybooking προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε καλύτερες τιμές. Η κάλυψη της ακύρωσης του συγκεκριμένου προγράμματος, θα σας βοηθήσει να κλείσετε νωρίτερα αυτό το πακέτο ή το  ξενοδοχείο ή τα εισιτήρια ελαχιστοποιώντας το ρίσκο να χάσετε τα χρήματα σας σε περίπτωση που συμβεί κάτι απρόβλεπτο !!


Οι άνθρωποι της 1ΑΧΙΑΣ είναι πάντα δίπλας Διαθέσιμοι κ Αξιόπιστοι να σας καλύψουν κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη πριν,κατα τη διάρκεια κ μετά το ταξίδι σας.
Για εμάς ο άνθρωπος είναι η 1ΑΧΙΑ  
Επικοινωνείστε μαζί μας 2130212333 κ www.1axia.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου