Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Η''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ΄'' ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Σε πείσμα όλων των σημείων των ημερών μας και των εξαιρετικά δύσκολων καταστάσεων, που βιώνει ηπατρίδα μας, εμείς εξακολουθούμε να θεωρούμε πως ο σωστός προγραμματισμός και οι οργανωμένες λύσεις της επόμενης ημέρας, είναι αυτά που θα μας κρατήσουν στην ασφαλιστική αγορά και θα μας διαφοροποιήσουν από απλές και μεμονωμένες κινήσεις.
Ένα είναι βέβαιο, πως ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ :
  • Τη δύναμη της συνεργασίας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας και δημιουργώντας μεγάλα σχήματα, μπορούμε να επιβιώσουμε αποκτώντας φωνή, άποψη και σεβασμό από τις εταιρίες και τους συνεργάτες μας.
  • Το σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε επαγγελματία. Αναδεικνύοντας και χρησιμοποιώντας ο καθένας μας τα δυνατά του σημεία, μέσα από μία μεγάλη ομάδα, που θα πάρει και θα δώσει αντίστοιχα, τα αποτελέσματα σαφώς θα αποφέρουν μόνο κέρδη.
  • Την αποδοχή και την αναγνώριση από τον πελάτη. Προσφέροντας αξία και προνόμια στους πελάτες μας, τους κάνουμε πιστούς προς εμάς, αφού καταλαβαίνουν πως σε αυτές τις εποχές, εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς όφελος όχι μόνο δικό μας, αλλά και δικό τους. Αυτή θα πρέπει να είναι η διαφορά μας κι είναι σίγουρο, πως θα δημιουργήσει υπεραξία στις σχέσεις μας.
  • Να τολμήσουμε κ να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια,στην επικοινωνία κ στο μάρκετινγ δέίχνοντας στη κοινωνία τη σοβαρότητα της δουλειάς μας κ την αναγκαιότητα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή κ ιδιαίτερα στις μέρες μας.
  • Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε απεναντίας έχουμε πολλά να κερδίσουμε με την συνεργασία.
  • Να  ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ   να διαφοροποιηθούμε κ να καινοτομήσουμε!
Στην περίπτωση λοιπόν, που έχεις κι εσύ τις ίδιες απόψεις και την ίδια διάθεση να πας πιο ψηλά το επάγγελμά σου, είμαστε ανοικτοί σε μια συνάντηση, που θα μας επιτρέψει ν' ανταλλάξουμε επαγγελματικές ιδέες και όρους συνεργασίας.

Με εκτίμηση
Βασίλης Μουντάκης
2130 212333, 6944 914133.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου