Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τα μολυβια και ο Paolo Coelho

Τα μολύβια και ο Paolo Coelho

Η Προνόμιο με κάρτα είναι η μοναδική εκπτωτική κάρτα, που έχει την δύναμη πολλών καρτών μαζί, παρέχοντας γενναιόδωρα προνόμια στα μέλη της και ικανοποιώντας τις ανάγκες του πιο απαιτητικού καταναλωτή, αυτή είναι  η υπεροχή της...
Στο ξεκίνημα λοιπόν της νέας  σχολικής χρονιάς η Προνόμιο με κάρτα, χαρίζει γραφική ύλη αξίας 50€,σε 1 τυχερο λαμβάνοντας  μέρος στον διαγωνισμό , κάνοντας απλά like στην σελίδα μας,  “Προνόμιο με κάρτα”, στο Facebook.

“Το μολύβι έχει πέντε ιδιότητες, τις οποίες αν καταφέρεις να διατηρήσεις, θα είσαι πάντα ένας άνθρωπος που θα βρίσκεται σε αρμονία με τον κόσμο.
Πρώτη ιδιότητα: Μπορείς να κάνεις μεγάλα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ ότι υπάρχει ένα Χέρι το οποίο καθοδηγεί τα βήματά σου. Αυτό το χέρι το λέμε «Θεό» και Εκείνος πρέπει να σε καθοδηγεί πάντα σύμφωνα με το θέλημά Του.
Δεύτερη ιδιότητα: Πότε-πότε πρέπει να σταματάω να γράφω και να χρησιμοποιώ την ξύστρα. Αυτό κάνει το μολύβι να υποφέρει λίγο, αλλά στο τέλος είναι πιο μυτερό. Έτσι, μάθε να υπομένεις ορισμένες δοκιμασίες γιατί θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.
Τρίτη ιδιότητα: Το μολύβι μας επιτρέπει πάντα να χρησιμοποιούμε γόμα για να σβήνουμε τα λάθη. Κατάλαβε ότι το να διορθώνουμε κάτι που κάναμε δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά σημαντικό για να παραμένουμε στο δρόμο του δικαίου.
Τέταρτη ιδιότητα: Αυτό που έχει στην ουσία σημασία στο μολύβι δεν είναι το ξύλο ή το εξωτερικό του σχήμα, αλλά ο γραφίτης που περιέχει. Έτσι, να φροντίζεις πάντα αυτό που συμβαίνει μέσα σου.
Τέλος, η πέμπτη ιδιότητα του μολυβιού: Αφήνει πάντα ένα σημάδι. Έτσι, λοιπόν, να ξέρεις ό,τι κάνεις στη ζωή σου θα αφήσει ίχνη και να προσπαθείς να έχεις επίγνωση της κάθε σου πράξης.”
Η ιστορία ενός μολυβιού, Paolo Coelho

H Προνόμιο με κάρτα σας προσφέρει εκπτώσεις από 10%-60% σε περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις και όχι μόνο…
Ενημερωθείτε για τα προνόμια στην σελίδα www.mekarta.gr, ή καλέστε στο 2130250067.

Προνόμιο με κάρτα: Λεωφ. Συγγρού 106, 2130250067, www.mekarta.gr

Το κείμενο γράφει  η Μαμμή Ταξιαρχούλα.
Προνόμιο με κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου