Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Προνόμιο με Κάρτα: Η κάρτα που δίνει το «λόγο της και τον κρατάει»

 

Δηλώνουμε παρόντες σε μία εποχή που μαστίζετε από την έλλειψη της εμπιστοσύνης και  από όνειρα μιας άλλης δεκαετίας που εκτός από  το ότι συρρικνώνονται μερικά φτάνουν και στο σημείο της εξαφάνισης Πλέον για να «ταιριάξουμε» με ανθρώπους, προϊόντα, επαγγέλματα, απαιτούμε διαφάνεια και ταχύτητα .

Θεωρίες του τύπου, «να το δούμε», «θα το έχουμε στα υπόψη μας»,  «ωραία ιδέα αλλά.» και πλείστες άλλες φράσεις που σε παλαιότερες δεκαετίες είχαν αίγλη και έδιναν υποσχέσεις, πλέον δημιουργούν αφερεγγυότητα και αποστροφή.

Η διαφάνεια είναι η μόδα της εποχής μας και για να γίνει ορατή δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά να είμαστε  διαφανείς, πεντακάθαροι και  άμεσοι.  Η «Προνόμιο με Κάρτα»  είναι η κάρτα που δίνει άμεσα αυτό που υπόσχεται από την πρώτη στιγμή που κάποιο μέλος θα την κρατήσει στα χέρια του.

Δίνει τον χρόνο και το χώρο σε οποιονδήποτε κάτοχο να την χρησιμοποιήσει και να πιστή  άμεσα για τα προνόμια τα οποία έχει. Δεν είναι πιστωτική κάρτα ούτε κάποια άλλη κάρτα που πρέπει να συμβεί κάτι για να διαπιστωθεί η αξία της. Είναι μία κάρτα υγείας που θα την αποκτήσει κανείς προληπτικά αλλά παράλληλα μπορεί να προσφέρει εκπτώσεις σε χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις αρκεί και μόνο να την επιδείξει την ώρα που πληρώνει ως καταναλωτής και τα οφέλη του θα τα «λάβει» επί τόπου.

Σε οποιαδήποτε μορφή κατανάλωσης σε 20 διαφορετικούς τομείς , στην άθληση στην εκπαίδευσης στην ομορφιά, στην εστίαση κ.α . Ασφαλώς και ο τομέας της υγείας είναι το «βαρύ πυροβολικό» αυτής της κάρτας που την κάνει να διαφέρει ακόμα και από αυτές τις κάρτες που έχουν αποκλειστικώς παροχές στον τομέα της υγείας . O «Λόγος» είναι ότι καμία από αυτές δεν έχουν συμβάσεις για δωρεάν επισκέψεις - check up και δεκάδες άλλες παροχές από 200 ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά από ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο δια ταύτα έχουμε να κάνουμε με μία κάρτα που δεν δίνει απλά το «λόγο της», δεν  έχει πελατειακή σχέση με τα μέλη της. Έχει «μπέσα» και αυτό που υπόσχεται το δείχνει άμεσα στα μέλη της μπορούν να είναι σε επαφή μαζί της 24 ώρες το 24ωρο. Ακόμα  οι υπάλληλοι της Προνόμιο με Κάρτα θα δώσουν την λύση ή την γνώση τους για οποιοδήποτε θέμα με παρονομαστή το συμφέρον των μελών για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν είναι υπάλληλοι σε καμία από τις επιχειρήσεις που το μέλος θέλει να γίνει καταναλωτής.  

www.mekarta.gr 
2130250067

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου