Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Η ΚΡΗΤΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ

Έτοιμη η Κρήτη για να χορέψει και πάλι... πεντοζάλι!Μια ακόμη προσπάθεια για να ενωθεί... χορευτικά όλη η Κρήτη θα πραγματοποιηθεί από τον Πολιτιστικό, μη Κερδοσκοπικό Φορέα "Πλανήτης Κρήτη".
Η εκδήλωση με τίτλο «Η Κρήτη χορεύει πεντοζάλι από την μια μπάντα ίσαμε την άλλη», προγραμματίζεται σήμερα με στόχο να συμμετέχουν σε αυτή όσο το δυνατόν περισσότεροι κρητικοί, από τα Χανιά ως τη Σητεία.
Η πρόσκληση, είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν την ανθρώπινη αλυσίδα, χορεύοντας τον κρητικό χορό, όπως ακριβώς είχε γίνει και το 2010 κ ειχε μπει στο βιβλιο ΓΚΙΝΕΣ!!
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση γίνεται φέτος, με στόχο να τιμηθούν τα 100 χρόνια της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, αλλά και όλες οι μεγάλες προσωπικότητες και τα γεγονότα που "σημάδεψαν" το νησί.
Με το τροπο αυτο θα στειλουμε μυνημα σε ολο το ΠΛΑΝΗΤΗ ,η Κρητη ,η Ελλαδα η χωρα του φωτος κ του πολιτισμου δεν εχουν αναγκη μνημονια κ δανειστες,δεν τους ταιριαζει η φτωχια κ η μηζερια,ειναι λαος πριφανος κ θα τα καταφερει.
Το ραντεβού θα δοθεί σημερα 7/8 στην εθνική οδό στις 7,45μμ, ώρα κατά την οποία οι πολίτες θα κληθούν να παραταχθούν κατά μήκος του ΒΟΑΚ.
Β ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ
6944914133
υπευθυνος νεολαιας Πλανητη Κρητη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου