Παρασκευή 20 Απριλίου 2012


Οικονομία: Ασφάλεια για όλους
Στις μέρες μας, όπου η οικονομική κρίση έχει  καταφέρει καίρια πλήγματα στην ελληνική οικονομία δεν θα μπορούσε να μην έχει επηρεαστεί δραματικά και ο οικογενειακός προγραμματισμός. 
Όλοι μας έχουμε αλλάξει τρόπο ζωής, έχουμε περικόψει-αν όχι ξεχάσει- συνήθειες του κοντινού παρελθόντος, μαθαίνοντας πια να ζούμε πολύ πιο περιορισμένα σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν. Πάνε πια οι ταβέρνες, η διασκέδαση, τα πολλά ρούχα, τα ακριβά αυτοκίνητα κλπ.
Πάει όμως και η οικογένεια; Πάει και το «κάστρο» μας; Το σπίτι μας; Τα παιδιά μας; ΟΧΙ!  Εδώ θα αντιστεκόμαστε και θα το προστατεύουμε ό,τι και να συμβεί.
Σε αυτό το σημείο είμαστε κι εμείς εδώ, οι συνεργάτες του mpdclub, όπου μέσα από έξυπνες συνεργασίες, ερχόμαστε να θωρακίσουμε αυτό τον αγώνα σας, βοηθώντας σας σε κάθε δύσκολη περίπτωση.
 
Νοιώστε εσείς και η οικογένειά σας ασφαλείς μέσα από τις έξυπνες και συμφέρουσες προτάσεις τουmpdclub. Γιατί όλοι εμείς οι συνεργάτες του mpdclub, φροντίζουμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη και σωστότερη προστασία για εσάς και την οικογένειά σας!
 
Θωρακίστε την περιουσία σας! Θωρακίστε τον αγώνα σας! Θωρακίστε τους ανθρώπους που αγαπάτε! 
 
Μιχάλης Κουκουνάκης
Πιστοποιημένος συνεργάτης mpdclub

1 σχόλιο: