Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Γυναίκα: Όταν κοιμάσαι κάνεις όνειρα...



Όταν κοιμάσαι κάνεις όνειρα...όσοι είναι ξύπνιοι όμως...έχουν στόχους...

Καθημερινά διαβάζω για προβλήματα, μιζέρια, αλλαγές, δυσκολίες... Γιατί θα πρέπει όλα αυτά να μας τρομάζουν μόνο; Γιατί να μην γίνουν η κινητήρια δυναμή μας για ένα καλύτερο εγώ και κατά συνέπεια ενα καλύτερο μέλλον;

Πολλοί συνομήλικοι μου (και όχι μόνο) σκέφτονται πως στα 22-23 θα έπρεπε να μην έχουμε ευθύνες, ούτε προβλήματα και όλα να είναι ρόδινα…Πότε όμως όλα ήταν ρόδινα; Ακόμα και όταν υπήρχε η ¨άνεση¨ να πίνεις όλη μέρα καφέ και να είσαι ο γνωστός "αιώνιος φοιτητής" όλο και κάποιο πρόβλημα έβρισκες για να βάλεις στην ζωή σου…Το θέμα λοιπόν δεν είναι το ¨πρόβλημα¨ αλλά ο τρόπος που έχουμε μάθει να το αντιμετωπίζουμε.
 
Βάλτε στόχους, βάλτε όνειρα και ξαφνικά το πρόβλημα θα μετατραπεί σε δημιουργικότητα για να βρεθεί η λύση, ενώ η δυσκολία σε ευκαιρία για να την εκμεταλλευτούμε.

Μην αφήνεις την τύχη να ορίσει την ζωή σου.Ούτε το απρόοπτο να σε κάνει έρμαιό του.Προστάτεψε μόνος τον εαυό σου και όσους αγαπάς.
 
Μην περιμένεις κάποιον να σε προσλάβει. Γινε εσύ το αφεντικό του εαυτού σου και κάνε του την καλύτερη σύμβαση με τις καλύτερες προοπτικές και αποδοχές!
 
Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το θες αλλά και να το επιδιώκεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό….!
 

Ασφαλιστικός σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου