Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

MPDWOMAN



Σας καλωσορίζουμε στη σελίδα της ΓΥΝΑΙΚΑΣ, μία σελίδα, που τώρα ξεκινά και φιλοδοξεί να προσφέρει, να στηρίξει και να καλύψει κάποιες από τις απαιτήσεις της πολύπλευρης γυναικείας φύση.
Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για εσάς καθώς και ειδικές προσφορές απευθυνόμενες στη σύγχρονη γυναίκα και τον τρόπο ζωή της

WWW.MPDCLUB.GR 

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Μόλις μπήκατε στο κλαμπ των γυναικών που δεν έχουν αφήσει κάτι στην τύχη. *

    *Η τύχη είναι για τους δειλούς. *

    *Μόλις μπήκατε στο κλαμπ των επαγγελματιών γυναικών.*

    *Και αυτό μόνο με μια απλή συνειδητοποίηση.*

    *Καλή επιτυχία σε όλες τις εργαζόμενες συναδέλφους μου.*


    *Βασιλική Ελαιοτριβάρη*

    Ασφαλιστική Σύμβουλος

    * veleotrivari@gmail.com*
    WWW.MPDCLUB.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΕΣ: Ακόμα και σήμερα οι γνώμες διχάζονται για το αν πρόκειται για επάγγελμα ή λειτούργημα και αυτό είναι φυσικό αφού είναι ένας χώρος στον οποίο οι "καριερίστες" έχουν τη δυνατότητα, με την αξία τους και μόνο να φθάσουν σε υψηλότατες διευθυντικές θέσεις αλλά και κάθε γυναίκα να αξιοποιήσει τις γνώσεις της, την συνδιαστική της σκέψη αλλά και την ευαισθησία της χωρίς το παρωχημένο δίλλημα οικογένεια ή εργασία.

    Ο ιδιαίτερος ρόλος της στην οικογένεια επιτρέπει να κατανοήσει περισσότερο τις ανάγκες εξασφάλισης και προστασίας με φυσικό επακόλουθο την σωστότερη προσέγγιση του κλάδου.

    Ως επαγγελματίας η χρηματική ανταμοιβή είναι ανάλογη της προσπάθειας - πράγμα σπάνιο - ως λειτουργός όμως είναι πολλαπλάσια. Για κάθε μία απο μας είναι σημαντική η οικονομική συνεισφορά στην οικογένεια αλλά είναι ακόμα σημαντικότερο να μας σφίγγοθν το χέρι και να μας λένε "Ευχαριστώ"


    Δήμητρα Κυριάκου
    Ασφαλιστική Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή