Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου η εκδήλωση του mpdclub.gr  για τα παιδιά.

Οι συνεργάτες του mpd club υποδέχτηκαν τα παιδιά με τους γονείς τους στην παιδική χαρά του πάρκου Φλοίσβου (ο χώρος ευγενικά παραχωρήθηκε από τον Δήμο Παλ. Φαλήρου).Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου κ. Δ. Χατζηδάκης , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αγωγής κ. Ι. Φωστηρόπουλος και πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Τα παιδιά έπαιξαν με τα μπαλόνια και με τους CLOWN.

Ο Δεληολάνης μοίρασε πάνω από 3000 χωνάκια παγωτό σε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Μοιράστηκαν επίσης τα εκπαιδευτικά περιοδικά της Τροφούπολης .

Σε όλους διανεμήθηκε η κάρτα φίλου mpd club η οποία τους δίνει πρόσβαση σε 1200 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Οι 120 συνεργάτες του mpd club φροντίζουν για την καλύτερη ποιότητα ζωής των 20000 μελών και 30000 φίλων .

 Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για την επόμενη Κυριακή 8 Απριλίου στον ίδιο χώρο,για να γνωρίσουμε εσάς και τους φίλους σας ,για να επαναλάβουμε το παιγνίδι με τους clown, να απολαύσουμε το παγωτό του ΔΕΛΗΟΛΑΝΗ και να ακούσουμε ειδικές συμβουλές για την διατροφή των παιδιών μας από τους διατροφολόγους της Τροφούπολης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου