Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Νομική προστασία. Απαραίτητη σε κάθε επαγγελματία!

Νομική προστασία.
Απαραίτητη σε κάθε επαγγελματία!
View this email in your browser

Φίλε γιατρέ.....‏

Υπάρχει το συμβόλαιο της αστικής ευθύνης, που θεωρώ εκ των ουκ άνευ, ότι πρέπει να υπάρχει, και καλύπτει ποσά (από 100.000 έως και 1.000.000) που τυχόν θα απαιτηθούν σε περίπτωση σωματικής βλάβης σε κάποιον ασθενή σας από δικός σας λάθος ή παράληψη.
Γνωρίζετε ότι το κόστος του δικαστικού ενσήμου που θα χρειαστεί να πληρώσετε για την "προσεπίκληση" (για την κλήση δηλαδή της ασφαλιστικής εταιρείας που σας καλύπτει στην αστικής σας ευθύνη) είναι περίπου το 1%  του ποσού της απαίτησης που θα σας κοινοποιηθεί από τον παθόντα ασθενή (ή συγγενών του)? Δηλαδή, αν ο πελάτης σας, ζητήσει 1.000.000 ευρώ αποζημίωση (και σας καλύπτει το όριο του συμβολαίου σας), θα κληθήτε να πληρώσετε από την τσέπη σας πάνω από 10.000 ευρώ για το έξοδο και μόνο, της προσεπίκλισης!  

Αξίζει?
Με ένα συμβόλαιο νομικής προστασίας, καλύπτεστε για όλα τα δικαστικά αυτά έξοδα (ακολουθεί αναλυτικός πίνακας καλύψεων).
Καλέστε με σήμερα κιόλας, και αποκτήστε το συμβόλαιό σας σε λίγες ημέρες!


(Να ληφθεί σοβαρά υπ όψιν ότι λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης, έχουν αυξηθεί οι αγωγές εναντίων γιατρών, με σκοπό ο πελάτης να εισπράξει κάποιο ποσόν αποζημίωσης).

 

Πρόγραμμα νομικής προστασίας γιατρών.

Καλύψεις :
 Υπεράσπιση σε Ποινικά Δικαστήρια
Για περιπτώσεις που οφείλονται σε πράξεις , ενέργειες ή παραλήψεις , οι οποίες σχετίζονται με το ιατρικό επάγγελμα όπως :
● Εσφαλμένη διάγνωση ● Εσφαλμένη ή επικίνδυνη επέμβαση ● Εσφαλμένη ή επικίνδυνη θεραπεία ● Εσφαλμένη ή επικίνδυνη φαρμακευτική αγωγή ● Αισθητική παραμόρφωση ● Σωματική βλάβη ή ανθρωποκτονία από αμέλεια
● Κατηγορία για ψευδή πιστοποίηση ● Επαγγελματική εχεμύθεια ● Παραβίαση ιατρικού απορρήτου ● Άρνηση παροχής υπηρεσιών
 Υποβολή μηνύσεων κατά τρίτων
Για περιπτώσεις όπως ● Δυσφήμισης ● Συκοφαντικής δυσφήμισης Ηθικής και επαγγελματικής ζημιάς από αβάσιμες αστικές διεκδικήσεις - Ψευδούς καταμήνυσης ● Εξύβρισης ● Χειροδικίας ● Πρόκλησης σωματικών βλαβών
 Κατάθεση αγωγών κατά τρίτων για τις ίδιες περιπτώσεις, που αναφέρονται στην παραπάνω κάλυψη
 Διαφορές με την Ασφαλιστική Εταιρία, που καλύπτει τον Ιατρό για Επαγγελματική Αστική Ευθύνη
Στην περίπτωση που δεχθείτε αγωγή αποζημίωσης από ασθενή και χρειασθεί να κάνετε προσεπίκληση της ασφαλιστικής σας εταιρίας
 Διαφορές με προμηθευτές από αγορά ελαττωματικών μηχανημάτων για το Ιατρείο
Άρνηση αντικατάστασης εξαρτήματος που παρουσιάζει βλάβη, ενώ το μηχάνημα καλύπτεται με εγγύηση ● Μη τήρηση όρων service-εγγύησης κ.ά.
 Διεκδίκηση αξιώσεων αποζημίωσης για ζημιές στο Ιατρείο
Για περιπτώσεις όπως : ● Bλάβη ιατρικών μηχανημάτων από συνεχή αυξομείωση της τάσης του ρεύματος ● Πλημμύρα από διαρροή σωληνώσεων τρίτων ● Μετάδοση πυρκαγιάς από διπλανό κτίσμα κ.ά.
 Υπαλληλικές διαφορές με το Προσωπικό του Ιατρείου
Για περιπτώσεις που ένας εργαζόμενος σας στρέφεται εναντίον σας με : ● Aαγωγή ζητώντας καταχρηστικά αποζημίωση ● Καταγγελία για μη ορθή χορήγηση ενσήμων, ή νόμιμης άδειας κ.ά.
 Μισθωτικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη της επαγγελματικής στέγης (Ιατρείο)
Μπορείτε να αντιμετωπίσετε εξώδικα ή/και δικαστικά κάθε μισθωτική διαφορά που τυχόν προκύψει όπως: ●Μη αναγνώριση εξόδων από κοινόχρηστες δαπάνες που βαρύνουν τον ιδιοκτήτη ● Διαφορές σχετικά με την αναπροσαρμογή ενοικίου κ.ά.
Διαφορές με Ασφαλιστικές εταιρίες που καλύπτουν το Ιατρείο κατά κινδύνων Περιουσίας
Για περιπτώσεις που αφορούν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της επαγγελματικής σας στέγης όπως : καταβολής μικρότερης από τα προβλεπόμενα αποζημίωσης σε περίπτωση κλοπής , πλημμύρας , σεισμού κ.ά.
Πρόσθετη Παροχή:
Νομικές Συμβουλές για θέματα που απασχολούν τον Ασφαλισμένο Ιατρό και σχετίζονται με όσα καλύπτει το πρόγραμμα Νομικής Προστασίας “Ιατρών”.
Στην περίπτωση υπεράσπισης του Ιατρού ενώπιον Ποινικού Δικαστηρίου, η δικηγορική αμοιβή προσαυξάνεται κατά 100% από την προβλεπόμενη στους Γενικούς Όρους Ασφάλισης.

Ασφάλιστρο (μικτό ετήσιο)
 •120,00 €
Ασφαλιστικό Ποσό
•21.000,00 € 
(ανά ασφαλιστική περίπτωση)
Γεωγραφική κάλυψη
•Ελλάδα
 

Ασφαλιστικοί σύμβουλοι

Λ. Συγγρού 106 Αθήνα
τκ 117 41
Τηλεφωνικό κέντρο 2130212333
e-mail info@1axia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου