Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ..ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΧΙΑΣ

Ολοι γνωρίζουν τη τιμή των αγαθών...όμως λίγοι γνωρίζουν την ΑΧΙΑ των ανθρώπων''
1η AXiA
Βοήθεια.
Λέξη σύνθετη από τις : βοή και θέω, που στην αρχαία ελληνική σήμαινε τρέχω στη βοή της μάχης για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.
Στη νέα ελληνική η λέξη «βοήθεια» σημαίνει τη συνδρομή που παρέχεται σε περιπτώσεις κινδύνου, ανάγκης, δυσκολίας.
Αυτή τη συνδρομή με πρωταγωνιστικό ρόλο έρχεται να διαδραματίσει η ιδιωτική ασφάλιση και ειδικότερα στις μέρες μας. Βοήθεια ποιοτική και αξιόπιστη, όπως δικαιούται να έχει ο κάθε ασφαλισμένος.
Στην ασθένεια, στο ατύχημα, στη ζημιά της περιουσίας, αλλά και στην οικονομική δυσκολία, μία από τις πρώτες βοήθειες που παρέχεται είναι αυτή του ασφαλιστικού συμβούλου, που οφείλει να καθοδηγήσει και να διεκπεραιώσει το πρόβλημα του κάθε πελάτη.
Εκτός από αυτό το βασικό στοιχείο της βοήθειας, εμείς στην 1η ΑΞΙΑ θεωρούμε εξίσου σημαντικό να βοηθήσουμε τον πελάτη μας να επιλέξει τη σωστή ασφάλιση, μέσα από τις αξιόπιστες και μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς.
Παράδειγμα, δε θα αναφέρουμε ποτέ, πως με λιγότερα από 350 € ένας άνθρωπος 30 ετών μπορεί να καλύψει την υγεία του. Εξετάζουμε πρώτα το επάγγελμα, την οικογενειακή κατάσταση και μετά προτείνουμε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο συγκεκριμένο πελάτη, που μπορεί να κοστίζει και 300€ !
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ:
Απλά με ένα τηλεφώνημα στο 2130 212333
Να έρθετε από τα γραφεία μας Λ. Συγγρου 106, Αθήνα
Να στείλουμε έναν συνεργάτη μας για πλήρη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου