Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...ΑΡΤ

Ο Σαμαράς σφίγγει το χέρι του Καρατζαφέρη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ούτε στον κόπο να προκηρύξει διαγωνιστική διαδικασία για την αδειοδότηση του καναλιού του Γιώργου Καρατζαφέρη, δεν μπήκε ο θεματοφύλακας της νομιμότητας, το άτεγκτο ΕΣΡ. Το ΑΡΤ (λέγε με και παλιό Τηλεάστυ) δικαιούται πλέον επίσημα να εκπέμπει πανελλαδικά. Οι εθνικοί καναλάρχες απέκτησαν αδερφάκι, και μάλιστα με τις ευλογίες του Αντώνη Σαμαρά.
Γράφει: 
Την αρχή την έκανε το ΕΣΡ με την απόφασή του πριν από ένα χρόνο περίπου, να δώσει δικαίωμα στο κανάλι του Καρατζαφέρη να εκπέμπει ψηφιακά από το κέντρο εκπομπής του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, μετατρέποντας το άτυπα, από τοπικό κανάλι σε εθνικής εμβέλειας.

Η συνέχεια δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν το ΕΣΡ και με απόφαση (αρ. πρωτ. 266/2014) του, τροποποίησε την απόφαση του 1993 που αναγνώριζε το ΑΡΤ σαν περιφερειακό κανάλι και ανακοίνωσε πως διαγράφεται από τον πίνακα των καναλιών περιφερειακής εμβέλειας. Για να καταχωρηθεί σε αυτόν με τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Έτσι, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές και την επανεμφάνιση του ΛΑΟΣ, ο Καρατζαφέρης απέκτησε ένα βήμα μέσα σε κάθε σπίτι, σε κάθε περιφέρεια, σε κάθε χωριό. Και μάλιστα, πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται πως στην αξία του καναλιού που κρατά στα χέρια του, προστέθηκε... ακόμα ένα μηδενικό. Και όλα αυτά, χωρίς καν να ιδρώσει.

Όπως χωρίς να ιδρώσει έχει δει όλα τα εκλεκτά του τέκνα να προσχωρούν στη Νέα Δημοκρατία, καταφέρνοντας να "στήσει" την μεγάλη επιστροφή να μοιάζει ως προσωπική δικαίωση.

Από τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, πρώην και νυν "φωνές" της Νέας Δημοκρατίας στο εθνικό κοινοβούλιο, μέχρι τον Ανατολάκη, που διορίστηκε στο υπουργείο Παιδείας, και τον Γιάννη Δαραβίγκα, που παραλίγο να αναλάμβανε τον ΟΚΑΝΑ, τα "παιδιά" του ΛΑΟΣ αποκαθίστανται ένα προς ένα. Μέχρι να επέλθει και η δικαίωση του πολιτικού τους ηγέτη.

Το δωράκι αυτό που επιφύλασσε ο Αντώνης Σαμαράς στον Γιώργο Καρατζαφέρη, δεν ήταν παρά ένα τελειωτικό άγγιγμα στο ευαίσθητο σημείο του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή της ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά με όσους δεν ντρέπονται να βρίσκονται στο κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, παίρνει σάρκα και οστά με τα υλικά του ΛΑΟΣ.

Το μόνο που μένει είναι να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη on camera, και να ανακοινώσει πως «ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης, ήταν πάντα στρατιώτης αυτής της παράταξης και κεφάλαιο για τον τόπο».

Προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου