Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ....Βγαζουμε...Καρτα στις υψηλες τιμες!


Βασίλης Μουντάκης: Βγάζουμε… κάρτα στις υψηλές τιμές!

mountakis-xrgr
“Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να αλλάξουμε την πραγματικότητά μας που γίνεται χειρότερη, ειδικά για τη μεσαία τάξη που από 1000 ευρώ μηνιαίο μισθό, για παράδειγμα, δεν παίρνει τίποτα ή παίρνει πλέον 500. Ήδη 1600 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα είναι συνεργάτες μας και προσφέρουν καλύτερες τιμές σε όλους», δηλώνει με πάθος στο site μας toxrima.gr ο κ.Βασίλης Μουντάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της mpdclub.
Με συνεργάτες κορυφαία ονόματα της αγοράς, όπως του κ. Δούκα Παλαιολόγου, που είναι ο πρόεδρος (γνώριμος από την Εθνική Ασφαλιστική) και του κ.Σπύρου Λευθεριώτη, που είναι ο αντιπρόεδρος, η mpdclub που λανσάρει στο ελληνικό κοινό την κάρτα προνομίων «Προνόμιο».
Το νέο προϊόν που απευθύνεται σε καταναλωτές, επιχειρήσεις και δίκτυο συνεργατών, που δημιουργούν από κοινού μια μεγάλη εσωτερική αγορά, από την οποία κερδίζουν όλοι.
Κερδίζουν οι καταναλωτές-μέλη του mpdclub που διατηρούν προνόμια μεγάλων εκπτώσεων σε πλήθος επιχειρήσεων (1.600 αυτή τη στιγμή, προσεχώς 3.000) και μεγάλων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (200 αυτή τη στιγμή).
Κερδίζουν οι επιχειρήσεις που προβάλλονται δωρεάν σε ένα αριθμό 20.000 καταναλωτών-μελών – διαρκώς αυξανόμενο. 200.000 καταναλωτές μέχρι το τέλος του 2013 θα κερδίσουν.
Κερδίζουν οι πωλητές του mpdclub που εξαιτίας των υψηλών ποσοστών προμήθειας (από 20% έως 29%), έχουν μια επιπλέον δυνατότητα να συμπληρώσουν το εισόδημα τους, προωθώντας στους πελάτες τους ένα προϊόν καθημερινής χρήσης – μια εκπτωτική κάρτα – που το ετήσιο κόστος απόκτησης αποσβένεται με μια μόνο χρήση!
Όπως έχει δηλώσει ο κ. Δούκας Παλαιολόγοςτο mpdclub είναι ένα κλαμπ ανθρώπων που συνασπίζονται όλοι μαζί για να μπορούν με την καταναλωτική τους δύναμη να πετυχαίνουν καλύτερες συμφωνίες, καλύτερες εκπτώσεις και καλύτερη μεταχείριση από τις εταιρίες που έρχονται σε επαφή και όλοι αυτοί, μαζί με το ευρύ δίκτυο πωλητών συνιστούν τη “Δύναμη Συνεργασίας” του mpdclub.
Ο πρόεδρος του mpdclub έχει τονίσει με ιδιαίτερη έμφαση πως το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ασφαλιστικό προϊόν”, ενώ έστειλε ένα σαφές μήνυμα στην ασφαλιστική αγορά πως «ως Δούκας Παλαιολόγος θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι πελάτες σας είναι ιεροί και ουδέποτε θα τους απασχολήσουμε για αυτού του είδους τις υπηρεσίες».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του mpdclub κ. Βασίλης Μουντάκης δηλώνει χαρακτηριστικά ότι: «Όνειρό μου είναι, ήταν και θα είναι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε πόλη και χωριό, να υπάρχουν επιχειρήσεις που θα έχουν στη βιτρίνα τους το “ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα. Όνειρό μου είναι κάθε κάτοχος της κάρτας μας, όπου βρίσκεται στην Ελλάδα να τον αναγνωρίζουν και να του χαμογελούν οι επιχειρηματίες. Ο Έλληνας έχει φιλότιμο και θα το ανταποδώσει αγοράζοντας περισσότερα».
Να σημειωθεί ότι για την ανάπτυξη αυτού του δικτύου συνεργατών, η mpdclubπροσφέρει θέσεις εργασίας σε όσους ενδιαφέρονται. Ήδη έχει 179 συνεργάτες, ενώ στόχος είναι ανέλθουν σε 1.000.
www.mekarta.gr
2130250067

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου