Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

1 ΚΑΡΤΑ ...ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

5 Φεβ 2013

ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα: Μοναδική εκπτωτική κάρτα μπαίνει δυναμικά στην αγορά

Μία νέα εκπτωτική κάρτα με μεγάλο εύρος προνομίων μπαίνει δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Πρόκειται για την "ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα", την οποία παρουσίασαν τα στελέχη του mpdclub, Δούκας Παλαιολόγος, πρόεδρος, Βασίλης Μουντάκης, διευθύνων σύμβουλος και Σπύρος Λευθεριώτης, αντιπρόεδρος........

Κεντρικό "μόττο" της κάρτας είναι πως όλοι όσοι συμμετέχουν στην εσωτερικά αγορά που δημιουργεί (καταναλωτές - επιχειρήσεις - δίκτυο συνεργατών) κερδίζουν. Οι καταναλωτές διατηρούν προνόμια μεγάλων εκπτώσεων σε πλήθος επιχειρήσεων (1.000 αυτή τη στιγμή) και μεγάλων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (200 αυτή τη στιγμή)

Οι επιχειρήσεις  προβάλλονται ήδη δωρεάν σε 20.000 καταναλωτές-μέλη που αυξάνονται καθημερινά, ενώ οι πωλητές του mpdclub εξαιτίας των υψηλών ποσοστών προμήθειας έχουν μια επιπλέον δυνατότητα να συμπληρώσουν το εισόδημα τους.
Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Δούκας Παλαιολόγος το mpdclub είναι ένα δίκτυο ανθρώπων που συνασπίζονται για να μπορούν με την καταναλωτική τους δύναμη να πετυχαίνουν καλύτερες συμφωνίες και εκπτώσεις από τις επιχειρήσεις, ενώ τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως το "ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ασφαλιστικό προϊόν".

Ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Μουντάκης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του mpdclub, την στήριξη των επιχειρήσεων και την προστασία του εισοδήματος των καταναλωτών, ενώ τα οφέλη, οι παροχές καθώς και η στρατηγική προώθησης του προϊόντος παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τον αντιπρόεδρο του mpdclub, Σπύρο Λευθεριώτη.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.mekarta.gr.
Πηγή : emea.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου