Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Εκπτωτικη καρτα ολα για ολους

«ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα»
Εκπτωτική κάρτα όλα για όλους!


Μια εκπτωτική κάρτα που να απαλλάσσει τον κάτοχος της από την αναζήτηση φθηνότερων προϊόντων και υπηρεσιών ανάμεσα σε χιλιάδες προσφορές, κουπόνια και πολύπλοκα συστήματα επιβράβευσης (πόντους, μπόνους κλπ), φιλοδοξούν να προσφέρουν στον Έλληνα καταναλωτή οι άνθρωποι της mpdclub.

Ο διευθύνων σύμβουλος της νέας εταιρίας Βασίλης Μουντάκης κάνει λόγο για μια “απλή ιδέα από την οποία κερδίζουν όλοι”. Πρώτοι απ' όλους οι καταναλωτές που απολαμβάνουν προνόμια και εκπτώσεις έως 60% σε 1.200 καταστήματα και στις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα. Κατόπιν οι ίδιες οι επιχειρήσεις που έχουν μια ευκαιρία να προβληθούν δωρεάν και να αυξήσουν το τζίρο τους και το κυριότερο άνεργοι που επιθυμούν να συνεργαστούν στην προώθηση και πώληση της κάρτας.

“Όταν μιλάμε για 'δύναμη συνεργασίας' το εννοούμε”, λέει ο Βασίλης Μουντάκης και αναφέρεται σε μια μεγάλη εσωτερική αγορά που δημιουργείται με 20.000 μέλη του club που διαρκώς αυξάνονται. Μάλιστα από την ημέρα που το προϊόν παρουσιάστηκε επισήμως στις 30 Ιανουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη, οι πωλήσεις της κάρτας αυξάνονται συνεχώς, όπως αυξάνονται και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Έτσι δημιουργείται μια κάρτα «όλα σε ένα» που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Με σύνθημα «Επιλέγω το προνόμιο που δικαιούμαι», το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» προσφέρει μεγάλο εύρος προνομίων και ιατρικές παροχές. Με κόστος 70€ το χρόνο, ο κάτοχος έχει δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη (δωρεάν check up, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις σε τιμές δημοσίου), απολαμβάνει υπηρεσίες ομορφιάς, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και αγοράζει φθηνότερα προϊόντα διατροφής, ένδυσης και υπόδησης, είδη σπιτιού κ.α. “Το κόστος απόκτησης αποσβένεται με μια μόνο χρήση” λέει ο κ. Μουντάκης, μιλώντας για μια “κάρτα-εργαλείο”, ένα value for money προϊόν που φιλοδοξεί να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία τα προνόμια που μέχρι χθες, ήταν δικαίωμα για όλους μας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mekarta.gr και στο τηλ. 213 025 067
Δείτε εδώ την διαφημιστική καμπάνια του προϊόντος «ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ..»
YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου