Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Δώρο 1η axia

Δώρο.
Πολλές και ενδιαφέρουσες οι σημασίες της λέξης. Δώρο βασικά σημαίνει αυτό που προσφέρεται χωρίς αμοιβή, αντάλλαγμα ή υποχρέωση ανταπόδοσης, με λίγα λόγια αυτό που χαρίζεται. Για αυτό και η αξία ενός δώρου δεν είναι τόσο η υλική, όσο η πράξη και η κίνηση.
Δώρο επίσης είναι και η έμφυτη ικανότητα του ανθρώπου, το ψυχικό και σωματικό χάρισμα που διαθέτει και θεωρείται πάντα ως δώρο του Θεού ή της φύσης. Τέλος, δώρο μπορεί να είναι ένα φαινόμενο ή μία κατάσταση ευεργετική για τον άνθρωπο, ακόμα και κάτι πολύ ευχάριστο που ανέλπιστα μας συμβαίνει.
Κάποιες από αυτές τις έννοιες έχουν αντίκρισμα σε ένα ασφαλιστήριο, γιατί η κίνηση ενός γονιού να εξασφαλίσει το μέλλον ή τις σπουδές του παιδιού του είναι πράγματι ένα σπουδαίο δώρο με πολύ μεγάλη αξία, που θα εκτιμηθεί την ώρα που το παιδί θα νοιώσει ότι μπορεί να σχεδιάσει το μέλλον του, ξεκινώντας από μια σίγουρη βάση. Το δώρο λοιπόν της ασφάλειας, είναι και δώρο ζωής, γιατί θεωρείται επίσης και ευεργετική κατάσταση για εκείνον που τη δυσάρεστη στιγμή της ζωής του, μπορεί να στηρίζεται στην ασφάλειά του.
Στην 1η ΑΧiΑ, θεωρούμε πως το να επιλέξει κάποιος να ασφαλίσει τον εαυτό του, τους δικούς του ανθρώπους ή την περιουσία του είναι δώρο ζωής και αξίζει από εμάς το αντίδωρο της αποκλειστικής προσοχής και επιμέλειας, για να μπορεί ο πελάτης μας να επιλέγει κάθε φορά με σιγουριά το δικό του ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ:
Απλά με ένα τηλεφώνημα στο 2130 212333
Να έρθετε από τα γραφεία μας Λ. Συγγρου 106, Αθήνα
Να στείλουμε έναν συνεργάτη μας για πλήρη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου