Η πόλη μας βράβευσε τη γυναίκα εθελόντρια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/3  τελετή βράβευσης δεκαπέντε γυναικών που διοργάνωσε το mpd και womanmpdclub στον Δημοτικό Κινηματογράφο » Νέα Ελβετία » στον Βύρωνα.  Βραβεύθηκαν δεκαπέντε εκλεκτές κυρίες που με το εθελοντικό έργο και τη δράση τους έχουν προάγει την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, του αλτρουισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Οι κυρίες είναι :
1.  Παπαγιαννάκη Μαρία
2.  Γράψα Δήμητρα
3.  Κράνια Ιωάννα ( Δασοπυροσβέστρια )
4.  Συμεωνίδου Σοφία ( Δασοπυροσβέστρια )
5.  Αρκαδίνου Ασπασία ( Δασοπυροσβέστρια )
6.  Καραμπότσιου Σταματική ( Δασοπυροσβέστρια )
7.  Σινδοπούλου Κατερίνα
8.  Χρυσοχοίδου Ράνια ( Σύλλογος Ποντίων Μαύρη Θάλασσα )
9.  Κατσιλιέρη Αναστασία ( Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα )
10. Δαρλαμίτσου-Ρεδιάδου Ιουλία ( Χατζηκυριάκειο ίδρυμα )
11. Περτσινίδου Ιωάννα ( Γιατροί Χωρίς Σύνορα )
12. Καλτεζιώτη Χαρίκλεια  ( Γιατροί Χωρίς Σύνορα )
13. Μουσταφέλλου Ειρήνη ( Λάκαινες )
14. Σπανού Μαρία ( Επιτροπή Προστασίας Ζώων Βύρωνα )
15. Κανακάρη Μαριάννα ( Επιτροπή Προστασίας Ζώων Βύρωνα )
Στον φιλόξενο χώρο που ευγενικά παραχώρησε ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Χαρδαλιάς Νίκος, συνέρευσε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τη συγκινητική τελετή. Παραβρέθηκαν και απένειμαν βραβεία, η κα Παπακώστα Κατερίνα βουλευτής Β΄ Αθηνών, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Δάφνη Πηνελόπη , ο διευθυντής του mpd club και περιφερειακός διευθυντής της ΑΧΑ ασφαλιστικής κ. Μουντάκης Βασίλης, ο κ. Τρανούδης Δημήτρης Διευθυντής Πληροφορικής της ΑΧΑ Αασφαλιστικής , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αλιφραγκή Καλλιόπη, ο κ. Ζούμπος Κωνσταντίνος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Θεμάτων και Αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωή, ο κ. Γώγος Χρίστος Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η κα Κιούπη Ιουλία Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας , η κα Αδαμοπούλου Μάρω πρώην δημοτική σύμβουλος , η κα Λαουλάκου Κυριακή Αντιδήμαρχος Πειραιά και ο κ. Βλάχος Σωτήρης Διευθυντής Γενικής Κλινικής Πειραιά Ιπποκράτης.
Το ‘παρών’ επίσης έδωσαν εκπρόσωποι συλλόγων, γυναικείων σωματείων και οργανώσεων των νοτίων προαστίων. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο κ. Μουντάκης δεσμεύτηκε να κληρώσει τα δώρα της εκδήλωσης την Πέμπτη 10/3 στα γραφεία της ΑΧΑ Ασφαλιστικής Λ. Συγγρού 106 .Στο φουαγιέ του χώρου οι καλεσμένοι της εκδήλωσης αντάλλαξαν απόψεις μπροστά από τον πλούσιο μπουφέ .
Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο διευθυντής του mpdclub κ. B. Μουντάκης σκοπός της πρωτοβουλίας, που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μήνας Γυναίκας», ήταν να αναδειχθεί η έννοια του εθελοντισμού και της ανυστερόβουλης προσφοράς, που στα πρόσωπα αυτών των γυναικών βρήκε την καλύτερη έκφρασή της. Το ίδιο το mpd club ως σύλληψη και εφαρμογή στηρίζεται σε αυτή ακριβώς την ιδέα: της αλληλοβοήθειας. Μέσω εκπτώσεων στις αγορές τους, που εξασφαλίζει το εκπτωτικό mpdclub, να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας και να ανταπεξέλθουν καλύτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.Συνεχίζοντας την προσφορά στην Γυναίκα, με πρόταση του mpd club ,η ΑΧΑ Ασφαλιστική προχωρά σε έκπτωση 20% στα ασφάλιστρα της κατοικίας τους για όλο τον Μάρτιο. Ο κ. Μουντάκης στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι μαζί με τους συνεργάτες του με ΗΘΟΣ ΠΑΘΟΣ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ είναι πάντα διαθέσιμοι , προσηλωμένοι και αξιόπιστοι για να καλύψουν κάθε σας ασφαλιστική ανάγκη . Για εμάς αφεντικό είναι μόνο ο πελάτης.Τέλος ανανέωσε το ραντεβού για τις 18/3, οπότε ξεκινάνε οι εκδηλώσεις για τον Μήνα Καριέρας που σκοπό έχει να βοηθήσει συμπολίτες μας στην επαγγελματική τους αποκατάσταση. Μελλοντικές εκδηλώσεις επίσης είναι ο Μήνας Τέχνης και ο Μήνας αφιερωμένος στην Κρήτη με εκδηλώσεις στην Αττική και στην Κρήτη.
Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο του «Μήνα Γυναίκας» στην ιστοσελίδαwww.mpdclub.gr
Υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη διάθεσή σας.
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
Με εκτίμηση
Μουντάκης Βασίλης
Διευθυντής του mpdclub
210 9212 333,  6944 914133.
Be Sociable, Share!