Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

mpdclub Δύναμη Συνεργασίας /mpdclub

mpdclub Δύναμη Συνεργασίας

Με σύνθημα «Δύναμη συνεργασίας» και με ένα νέο και δυναμικό προϊόν, το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» μπαίνει στην αγορά το mpdclub, ένα ισχυρό κλαμπ μελών που παρέχει στα μέλη του ποικιλία και ποιότητα προνομίων στο χώρο της υγείας και της κατανάλωσης.
«Οι καιροί ου μενετοί». Και η ιδρυτική ομάδα του mpdclub που προέρχεται από μεγάλα και αξιόπιστα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, όπως ο Δούκας Παλαιολόγος (Πρόεδρος mpdclub) και Σπύρος Λευτεριώτης (Αντιπρόεδρος mpdclub), δεν περίμενε στωικά την έξοδο από την κρίση για να αναλάβει επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Αξιοποιώντας μια ιδέα του Βασίλη Μουντάκη (Διευθύνων Σύμβουλος mpdclub), ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια, με μεθοδικό τρόπο και σταθερά βήματα, συγκέντρωνε διάθεση για προσφορά από τις ελληνικές επιχειρήσεις στους καταναλωτές, επένδυσαν σε μια ιδέα με κοινωνικό όφελος.
«Στόχος ήταν να αλλάξουμε τα δεδομένα της αγοράς, δημιουργώντας μια εσωτερική αγορά που θα διεκδικεί και θα πετυχαίνει καλύτερες εμπορικές συμφωνίες, ώστε να αποκομίζουν οφέλη όλες οι ομάδες που συμμετέχουν» συνηθίζει να λέει ο Βασίλης Μουντάκης – υπέρμαχος μιας επιχειρηματικής λογικής που θέλει όσους εμπλέκονται σε μια επιχειρηματική πρωτοβουλία να κερδίζουν αναλογικά (win – win situation).
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» είναι ένα τέτοιο προϊόν. Ένα προϊόν φτιαγμένο για να κερδίζουν όλοι. Ένα προϊόν που πρωτοπορεί στη δημιουργία ενός νέου, πιο ανθρώπινου μοντέλου κατανάλωσης. Ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στην ανάγκη της κοινωνίας για αποταμίευση, που ξαναδίνει αξία στα βασικά αγαθά, όπως είναι η υγεία και η ασφάλεια για το μέλλον.
Σε μια περίοδο που τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν, τα δημόσια νοσοκομεία δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν τον μεγάλο όγκο των ασθενών και ένας στους έξι Έλληνες δεν έχει πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, το ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα φιλοδοξεί να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής όσων πλήττονται περισσότερο από την κρίση: τους άνεργους, τους ανασφάλιστους, τους συνταξιούχους και όσους αδυνατούν να προσφέρουν στον εαυτό τους ή στην οικογένειά τους το υπέρτατο αγαθό: την υγεία.
«Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν είναι ένα ακόμη ασφαλιστικό προϊόν, είναι εκπτωτική κάρτα προνομίων η οποία συμπληρώνει την ασφάλιση» συμπληρώνει ο κ. Μουντάκης, καθώς προσφέρει σήμερα σε πολύ χαμηλή τιμή, μόνο με 70€ για έναν ολόκληρο χρόνο ιατρικές παροχές και προνόμια για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, εισοδήματος και ιατρικού ιστορικού. Στην πραγματικότητα, ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη σε 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή δωρεάν check up, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις σε τιμές δημοσίου, δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλεία για ασθενείς που αδυνατούν να μετακινηθούν, ακόμα και δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο, σε μια εποχή που το ΕΚΑΒ έχει καθημερινά λίστα αναμονής 30-40 ασθενών.
Τα κοινωνικά οφέλη όμως δεν σταματάνε εδώ. Το ίδιο προϊόν, στην ίδια τιμή, προστατεύει το εισόδημά του καταναλωτή προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος προνομίων και εκπτώσεων που φτάνουν το 60%, σε πλέον των 1.000 επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα!
Σε μια εποχή που διαγράφεται ένας νέος καταναλωτικός χάρτης, σε μια εποχή που οι έλληνες επαναπροσδιορίζουν και αναθεωρούν τις καταναλωτικές τους αξίες και ανάγκες, το mpdclub φιλοδοξεί να υποβοηθήσει την αγορά των καταναλωτικών αγαθών που στηρίζουν τις σημαντικές αξίες: τη σωστή διατροφή, την  ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και την καλλιέργεια και τη συνεχή εκπαίδευση. Οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν εκπτώσεις σε υπηρεσίες ομορφιάς, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και αγοράζουν φθηνότερα προϊόντα διατροφής, ένδυσης και υπόδησης, είδη σπιτιού κ.α. 
Ταυτόχρονα, με αυτό τον τρόπο το mpdclub στηρίζει έμπρακτα και τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια, προσφέροντάς τους δωρεάν προβολή μέσα από έναν ολοκληρωμένο μηχανισμό προβολής και επικοινωνίας του κλαμπ. «Όνειρο μου είναι κάθε κάτοχος της κάρτας μας, όπου βρίσκεται στην Ελλάδα να τον αναγνωρίζουν και να του χαμογελούν οι επιχειρηματίες. Ο Έλληνας έχει φιλότιμο και θα το ανταποδώσει αγοράζοντας περισσότερα» σημειώνει ο κ. Μουντάκης.
Τέλος, η κοινωνική συνεισφορά συμπληρώνεται από τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει το mpdclub σε νέους και σε έμπειρους πωλητές που πιθυμούν να αυξήσουν το εισόδημά τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Έχοντας ήδη 20.000 ενεργούς συνδρομητές από τα προηγούμενα χρόνια διάθεσης της κάρτας και 200 συνεργάτες στο δίκτυο πωλήσεων, το Mpdclub προχωρά δυναμικά με ένα value for money προϊόν που φιλοδοξεί να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία τα προνόμια που μέχρι χθες, ήταν δικαίωμα για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου