Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Δ. Παλαιολόγος: Συμπληρωματικό της ασφάλισης το Προνόμιο Με Κάρτα

Τα προνόμια και τον τρόπο λειτουργίας της «Προνόμιο Με Κάρτα», που καλύπτει όλες τις ανάγκες, παρουσίασαν χτες ο Πρόεδρος του ΔΣ της mpdClub, Δούκας Παλαιολόγος, ο Βασίλειος Μουντάκης Διευθύνων Σύμβουλος και Σπύρος Λευθεριώτης Αντιπρόεδρος.  
Πρόκειται για μια εκπτωτική κάρτα πολυποίκιλης δραστηριότητας με 1200 υπηρεσίες και επιχειρήσεις που παρέχουν προνόμια και προσφορές αποκλειστικά στους κατόχους της. Μεταξύ των υπηρεσιών συμπεριλαμβλανεται και η παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών περίθαλψης. 
 Στην διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της mpdClub, Δούκας Παλαιολόγος, δήλωσε στο Sofokleousin.gr «το Προνόμιο Με Κάρτα δεν είναι μία ακόμα εκπτωτική κάρτα. Είναι η μοναδική κάρτα που καλύπτει όλες τις ανάγκες, έχει κοινωνική έκφανση και αξιοποιεί τις δυνάμεις συνεργασίας» 
 Ερωτώμενος σχετικά με την διάθεση του προϊόντος και την λειτουργία του, τόνισε  ότι το προϊόν διατίθεται σήμερα από ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και πωλητές, ενώ στο μέλλον αναμένεται να διατίθεται και μέσω διαδικτύου. Yπογράμμισε, τέλος, ότι λειτουργεί συμπληρωματικά με την ασφάλιση, δίνοντας έμφαση στο θέμα της δωρεάν πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ωστόσο, δεν υποκαθιστά την ασφάλιση

 http://www.sofokleousin.gr/archives/123430.html
Ελενα Ερμείδου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου