Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΜΕΤLIFE

Ο Γ. Βασιλάτος Αναλαμβάνει Καθήκοντα Head of Operations για την Περιφέρεια Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της MetLife

14/ 02/ 2014 Από: Σχολιάστε A+ / A-
Share Button
Γ. Βασιλάτος MetlifeΔιευρυμένα καθήκοντα ως Head of Operations για ολόκληρη την Περιφέρεια Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ) της MetLife αναλαμβάνει ο κ.Γιάννης Βασιλάτος, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Head of Operations για την Ανατολική και Νότια Ευρώπη. Παράλληλα, ο κ. Γ. Βασιλάτος θα είναι μέλος του ΕΜΕΑ Leadership Team της MetLife.
Μέσα από το νέο του ρόλο, ο κ. Γ. Βασιλάτος θα έχει την ευθύνη για την αποτελεσματική λειτουργία των εταιρειών της MetLife στις 30 χώρες της γεωγραφικής περιφέρειας του EMEA, διασφαλίζοντας ότι οι δραστηριότητές τους υποστηρίζουν την επιχειρησιακή στρατηγική της MetLife.
Μέχρι σήμερα, ο κ. Γ. Βασιλάτος ήταν υπεύθυνος για τη διασφάλιση της επίτευξης των συνολικών στόχων της Περιφέρειας Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης μέσα από την αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση των επιχειρηματικών λειτουργιών, καθώς και τηνβέλτιστη αξιοποίηση και ανάπτυξη τουανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας. Υπό την ηγεσία του, οι πρωτοβουλίες στα πλαίσια της πελατοκεντρικότητας στην Ανατολική και Νότια Ευρώπη έχουν ήδη επιφέρει ορατά αποτελέσματα, προς την κατεύθυνση μιας αναβαθμισμένης εμπειρίας για τους ασφαλισμένους. Παράλληλα, έχει διευρυνθεί η αξιοποίηση των επιχειρησιακών λειτουργιών μέσω της χρήσης αυτοματοποιημένων διαδικασιών, αλλά και της εφαρμογής κοινών πρακτικών σε όλες τις χώρες.
Ο κ. Γ. Βασιλάτος εντάχθηκε στην MetLife το 2011, διαθέτοντας ένα ισχυρό στρατηγικό, οικονομικό και επιχειρησιακό υπόβαθρο, μεεμπειρία που υπερβαίνει τα15 χρόνια σε θέσεις Chief Financial Officer και Γενικής Διεύθυνσης σε κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου