Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

καρτα υγειας - καρτα προνομιων

ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα»: ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Μια διαφορετική εκπτωτική κάρτα,το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», μπαίνει δυναμικά στην αγορά που δημιούργησε η κρίση. Μια αγορά όπου οι καταναλωτικές αξίες μεταβάλλονται και όλοι αναζητούν εκπτώσεις στις τιμές, χωρίς εκπτώσεις στα «προνόμια» και στην ποιότητα ζωής τους.
Το mpdclub φιλοδοξεί να δώσει λύση, δημιουργώντας ένα πανελλαδικό δίκτυο που θα στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και θα προστατεύει το εισόδημα του καταναλωτή, προσφέροντας σημαντικά προνόμια για όλους.

Προνόμιο ..στην υγεία

Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» έχει εντάξει στο δίκτυο του, 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα που αυξάνονται καθημερινά. Ήδη, 25.000 μέλη της κάρτας απολαμβάνουν:
-δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και checkup,
-εκπτώσεις σε έξοδα νοσηλείας,
-απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς των μεγαλύτερων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (Metropolitan, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Ευρωκλινική, Ιασώ General κ.α.)
-άλλα μοναδικά προνόμια όπως αιμοληψίες κατ’ οίκον, δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο κ.α.

Προνόμιο… στην κατανάλωση

Ταυτόχρονα, 1.800 επιχειρήσεις και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, από 20 διαφορετικούς κλάδους (υγεία, ψυχαγωγία, εστίαση, τουρισμός, τρόφιμα & ποτά, ένδυση-υπόδηση κ.α.) παρέχουν αποκλειστικά στους κατόχους του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» προσφορές και εκπτώσεις μέχρι και 60%. Σε αντίθεση με τα κουπόνια μιας χρήσης, ο καταναλωτής μπορεί να κάνει απεριόριστη χρήση των εκπτωτικών προσφορών κατά τη διάρκεια του έτους.

Προνόμιο.. στην εργασία

Το mpdclub προσφέρει δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης και σταδιοδρομίας στον χώρο των πωλήσεων και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ενισχύσουν το εισόδημά τους, συμμετέχοντας στο δίκτυο των πωλήσεων της κάρτας.
Προνόμιο… στην ευκολία
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν χρειάζεται οδηγίες χρήσης. Είναι απλό και με άμεσο όφελος, χωρίς πολύπλοκες και κουραστικές διαδικασίες επιβράβευσης και επιστροφών. Με την επίδειξη της κάρτας στην συμβεβλημένη επιχείρηση δικαιούστε άμεσα την προσδιορισμένη έκπτωσηή προσφορά.
Προνόμιο.. στην εξυπηρέτηση
Με 400 και πλέον συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη από όλους τους ανθρώπους του mpdclub, οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

 Προνόμιο.. στη δοκιμή



Το δίκτυο του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» καλύπτει σήμερα την περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Καλαμάτας, ενώ εξαπλώνεται καθημερινά. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προνόμια και τις προσφορές της κάρτας από την ιστοσελίδα www.mekarta.gr και στα τηλέφωνα 213 025 0067-71, 8.00πμ-8:00μμ.
6944914133   
2130250067
B MOYNTAKHΣ

http://www.youtube.com/watch?v=ZEu11s-NRns&feature=share&list=UU56KTv6cyXm3jOJx9UAC2s



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου