Τρίτη 30 Απριλίου 2013

OI EYKAΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Homepage, <h2>Περιφερειακός Διευθυντής της ΑΧΑ</h2>

Βασίλειος Μουντάκης

 ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

MPDCLUB A.E

 

 

Οι καιροί ου μενετοί.
[οι ευκαιρίες δεν περιμένουν] 
Το mpdclub δημιουργήθηκε το 2010, όταν συνειδητοποιήσαμε την ανάγκη να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργεί η αγορά και να διεκδικήσουμε μέσα από τη δύναμη της συνεργασίας, καλύτερη ποιότητα ζωής.
Το όραμα μας ήταν η δημιουργία ενός ισχυρού πανελλαδικού δικτύου που θα διεκδικεί και θα πετυχαίνει καλύτερες εμπορικές συμφωνίες, ώστε να αποκομίζουν οφέλη όλες οι ομάδες που συμμετέχουν.

Το πρώτο βήμα ήταν να έρθουμε κοντά στους καταναλωτές και να καταγράψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Αγκαλιάσαμε τα παιδιά, την γυναίκα, την οικογένεια, στηρίξαμε την εργασία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.

Το δεύτερο βήμα ήταν να συλλέξουμε διάθεση για προσφορά από τις επιχειρήσεις. Σύντομα, σε όλη την Ελλάδα, εκατοντάδες επιχειρηματίες και ιατρικά κέντρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές για τα μέλη μας.

Στα δυόμιση αυτά χρόνια στηρίξαμε ΑΞΙΕΣ και ΑΝΑΓΚΕΣ

Διεκδικήσαμε το αμοιβαίο όφελος όλων και δημιουργήσαμε το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα». Τη μοναδική κάρτα που σήμερα προσφέρει δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη και προνόμια σε 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή προσφέροντας εκπτώσεις σε 1.000 επιχειρήσεις! Και όλα αυτά με πολύ χαμηλό κόστος, ώστε το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» να είναι δικαίωμα για όλους.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο 213 025 0067-71
Διεύθυνση Λεωφόρος Συγγρού Αθήνα

Προνόμιο Με Κάρτα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου