Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΠΡΟΝΟΜΙΟ με καρτα....παντου κ παντα παρον!

10 Απριλίου 2013

Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δίνει το παρών στην
Έκθεση «Ε-λαδι-Οινος» στο Περιστέρι 12-14 Απριλίου


Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», μια νέα εκπτωτική κάρτα από το mpdclub με προνόμια στο χώρο της υγείας και της κατανάλωσης, θα συμμετέχει στην έκθεση «Ε-λαδι-Οινος» που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου 12-14 Απριλίου. Παράλληλα, την Κυριακή 14 Απριλίου το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» θα βρίσκεται και στο στάδιο Tae Kwon Do του Π. Φαλήρου (11πμ- 9μμ ) για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της εταιρείας AMC.  

Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» προσφέρει, μεταξύ άλλων, μεγάλες εκπτώσεις σε ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, είδη υγιεινής διατροφής, παραδοσιακά παντοπωλεία και πολλά άλλα που οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν στα περίπτερα του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα»

Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», απευθύνεται σε όλους: Στις ελληνικές επιχειρήσεις που στη δύσκολη αυτή συγκυρία, αναζητούν το προνόμιο της δωρεάν προβολής, στους καταναλωτές που θέλουν να προστατέψουν το εισόδημά τους πληρώνοντας παντού λιγότερα και στους εργαζόμενους που αναζητούν τρόπους να συμπληρώσουν το εισόδημά τους, συμμετέχοντας στο διαρκώς αναπτυσσόμενο, δίκτυο πωλήσεων της κάρτας.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ:
Δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη μόνο με 70�το χρόνο

Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», συνεργάζεται 200 ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα και προσφέρει δωρεάν check up, εξετάσεις, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, και εκπτώσεις μέχρι 40% σε διαγνωστικές εξετάσεις, αντικαπνιστικά κέντρα, φυσικοθεραπευτήρια, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, ορθοπεδικά είδη και πολλά άλλα.

1000 επιχειρήσεις με εκπτώσεις μέχρι 60%

Τα προνόμια δεν σταματούν εδώ. Μέσα από τη συνεργασία με 1.000 επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους (είδη σπιτιού, εστίαση, τρόφιμα & ποτά, ομορφιά, ψυχαγωγία, τουρισμός), που συνεχώς αυξάνονται, το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» προσφέρει αποκλειστικά για τα μέλη του, εκπτώσεις μέχρι και 60%.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα περίπτερα του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», ή τηλεφωνήστε στο 213 025 0067-71 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mekarta.gr

*
 mpdclub
Λ.Συγγρου 106, Αθήνα
2130250067-71

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου