Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ MPDCLUB ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ

Στην τελευταία τριετία "εισήλθαν" στον κλάδο από "κερκόπορτες" που άνοιξαν διάφορα στελέχη κάποιων εταιριών που "συμμάχησαν" και με διαβόλους για προσωπικό τους συμφέρον, διάφορες θύελλες και ανεμοστρόβιλοι που απαξίωσαν τους συντονιστές ασφαλιστικών συμβούλων. Η εικόνα του ασφαλιστή κάθε κατηγορίας ποτέ δεν ήταν τόσο απαξιωμένη όσο την έκαναν σήμερα διάφοροι "επί πληρωμή" αναλυτές, αρθρογράφοι, υπαλληλίσκοι, διορισμένοι,  πανελίστες της «εικόνας» που προσπαθεί να επιβάλλει λόγια για αλήθειες και παραπλάνηση για έργο...
Μας «κούφαναν» οι φωνές αυτών που είναι "μουγγοί" σε έργο. Πάνε να μας κοροϊδέψουν με περιγραφές εικόνας που δεν δείχνει τίποτα... Προσέξτε λίγο ότι δεν δείχνουν όλη την εικόνα ακροατηρίων, δεν γράφουν τι είπαν, δεν μας δείχνουν ποιοι το άκουσαν. Κοίταζα την προσήλωση του ΣΕΜΑ με τους πλατινένιους και χρυσούς και μπρούτζινους χορηγούς (είκοσι οκτώ εταιρίες!) και παράλληλα σκεπτόμουν τα όσα συμβαίνουν "πίσω απ'την κουρτίνα" στις σχέσεις των μελών με τις εταιρίες που ψάχνουν αναγνώριση στις εικόνες των εκδηλώσεων. Δυστυχώς δεν είναι χρυσές και αδαμάντινες αυτές οι σχέσεις που θέλουν διαιτητή τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ... Θα είχε πολύ γέλιο να ήταν και ο "Τειρεσίας" χορηγός!
Δυστυχώς αυτοί οι "μπρούτζινοι" καθηγητές των λόγων που μπαίνουν μπροστά μας να τους ακούσουμε ή να τους δούμε με το «ζόρι» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ να επιδείξουν έργο οι περισσότεροι αλλά "Μουλοχτές" κρυφές διασυνδέσεις σε αόρατους παράγοντες που πληρώνονται να επιβάλλουν θέσεις και απόψεις άλλων συμφερόντων... Κάποιοι είναι "κακοί αντιγραφείς" "ηθοποιοί φάλτσοι" που τρώνε τον χρόνο μας με φαρσοκωμωδίες που παίζουν εδώ κι εκεί και θέλουν να τις δούμε. Αντιγραφές, υποθέσεις, υπονοούμενα, πονηρούς εκβιασμούς, απειλές.
Απ' όλη την Ελλάδα φτάνουν στο www.NextDeal.gr βογγητά απόγνωσης ανθρώπων που αδικούνται από τους "μπρούτζινους" και χρυσούς χορηγούς άτομα και εταιρίες. Περισσότερο μας πληγώνει που μπρούτζινα μαχαίρια μπήγονται στις καρδιές ανθρώπων που ήταν γεμάτοι αγάπη στους ανθρώπους και ιδίως εναντίον αυτών που για χρόνια αγκάλιαζαν στοργικά τους νέους ανέργους επαγγελματίες ασφαλιστές δείχνοντάς τους στοργή, παρακίνηση, αγάπη, κατανόηση, ενθάρρυνση να δουλέψουν... Αυτοί οι οραματιστές και πρωτεργάτες βλέπουν σήμερα τους "μπρούτζινους" στρατιώτες ξένων αφεντικών να σβήνουν μία-μία τις φωτιές ανάπτυξης που για μια 20ετία 70’ – 90’ είχαν ανάψει σε κάθε πόλη και νομό της χώρας. Ρίξτε μια ματιά στα «σημαιάκια» γραφείων και θα κλάψετε! Δείτε τους προγραμματισμούς και τα νέα συμβόλαια, παρατηρήστε τις οδηγίες των "μπρούτζινων" στελεχών που κάνουν τους σοφούς ομιλητές σε άδεια καθίσματα για το πώς εκβιάζουν να ακυρωθούν παλαιά συμβόλαια νοσοκομειακής περίθαλψης, δείτε πόσο κατοχυρωμένοι είναι οι στρατιώτες αυτών των διορισμένων (από κόμμα ή Γενικό)  αρχηγίσκων και κάντε ένα "κλικ", BACKSPACE ή DELETE να φύγουν απ' την οθόνη σας και την χαρούμενη χωρίς αυτούς ημέρα σας.
Για τα φιλαράκια μας συντονιστές που "ψίχουλο σε ψίχουλο" μοιράζουν την καρδιά τους προσφέροντας θα 'θελα να τους παρακαλέσω να ενδιαφερθούν να μάθουν μήπως αυτή η ιστορία των "συντονιστοπρακτόρων" οδηγήσει να χάσουν το ψωμί τους. Ο συντονιστής εργάζεται μόνο για μια εταιρία σήμερα με την οποία έχει προσωπικές σχέσεις, ιδιαίτερης αξίας καριέρα, ομαδικό ασφαλιστήριο, καταξίωση, χαρτοφυλάκιο, σχέσεις κωδικών ασφαλιστικών που ανέπτυξε κ.λ.π. Ο πράκτωρ έχει άλλες σχέσεις με τις εταιρίες ... και είναι μόνος του. Έχει διαφορά η "μπρούτζινη" αγάπη, απ' την άλλη...Αν θέλουμε να ανακάμψει η αγορά πρέπει να τιμήσουμε αυτούς που με την ανθρωπιά τους ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ και ΚΡΑΤΑΝΕ ασφαλιστές στο χώρο μας δαμάζοντας την σκληράδα και την κρυάδα του "χαλκού και σίδερου" της ανεργίας, με τον ιδρώτα και την ανθρώπινη σβελτάδα και τέχνη.
Το αρθρο δημοσιευτηκε στο Next Deal.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου