Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Καλη σχολικη χρονια με τα προνομια του mpdclub

Οι διακοπές τελείωσαν και η επιστροφή στα σχολεία είναι πλέον γεγονός. Η σωστή προετοιμασία των παιδιών μας είναι το πρώτο στάδιο της συνεχούς φροντίδας που πρέπει να τους δίνουμε καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Χρειάζονται την υποστήριξη, καθοδήγηση και προσοχή μας όχι μόνο στην αρχή. Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες τους για μια όσο το δυνατόν καλύτερη μόρφωση και ολοκλήρωσή τους.
 Την περίοδο αυτή λοιπόν οι γονείς θα πρέπει να βοηθήσουν, ώστε μικροί και μεγάλοι μαθητές να προσαρμοστούν ευκολότερα. Εκτός αυτού όμως, υπάρχει και η σωματική υγεία, που εξασφαλίζεται με υγιείς συνήθειες που αποφέρουν θετικά αποτελέσματα και στις σχολικές επιδόσεις.
Δεν χρειάζεται να πιέσουμε τα παιδιά μας σε επιδόσεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Είναι φυσιολογικό να αισθάνονται πιεσμένα από την επιστροφή στο σχολείο. Φροντίζουμε λοιπόν να συνδυάσουμε το διάβασμα με την ξεκούραση, αφήνοντάς τους ώρα για παιχνίδι.
Ελέγχουμε τακτικά την σχολική τους τσάντα και φροντίζουμε την σωστή διατροφή τους δίνοντας τους όσο το δυνατόν πιο υγιεινά προϊόντα.
Φροντίζουμε επίσης την σωματική τους υγιεινή και την υγιεινή των δοντιών τους συμβουλευόμενοι τον οδοντίατρό μας.
Η όρασή τους επίσης πρέπει να ελεγχθεί για να γνωρίζουμε τη γενικότερη  οφθαλμολογική κατάσταση του παιδιού.
Το κατάλληλο ντύσιμο, η κατάλληλη τσάντα, το κατάλληλο παπούτσι , αξιόλογα και επώνυμα εκπαιδευτικά κέντρα που προσφέρουν στα παιδιά μας γνώσεις που θα αποτελέσουν εφόδιο για την μετέπειτα επαγγελματική τους καταξίωση ,σας προτείνει το mpd club δίνοντας στους γονείς προνόμια ώστε να γίνει εφικτή η πραγματοποίησή τους.
Όπως είναι φυσικό τα παιδιά με το παιγνίδι , την ξεγνοιασιά τους και το ριψοκίνδυνο της ηλικίας τους , είναι επιρρεπή σε ατυχήματα.
Για τον λόγο αυτόν θα πρέπει με ευθύνη του σχολείου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Δημοτικής Αρχής ,οι χώροι να είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες ατυχημάτων.
Τα κυλικεία να έχουν τα κατάλληλα προϊόντα και να εφαρμόζουν τους κανόνες υγιεινής.
Εμείς  είμαστε διαθέσιμοι να σας παρέχουμε συμβουλές για κάθε στάδιο της ζωής τους.
Το mpd club επίσης έρχεται να σας δώσει λύσεις και προνόμια για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
Καλή Σχολική Χρονιά.
Β ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ
Ιδρυτης mpdclub
www.mpdclub.gr 
www.juniors.mpdclub.gr
www.mpdradio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου