Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MPDCLUB & ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Με την ευκαιρία της 64ης επετείου της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα, η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς προχώρησε στο κλείσιμο  συμφωνίας με το mpdclub, για τους κατοίκους των Δωδεκανήσων και για τους απανταχού Δωδεκανησίους.
Σύμφωνα με την αναφορά, που κάνει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Φραγκούλης Γιάννης, « Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η δυνατότητα απόκτησης μίας κάρτας από κάθε Δωδεκανήσιο σε ανταγωνιστική τιμή, που να καλύπτει αξιόπιστα ένα πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με πολλαπλές παράλληλες παροχές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα) τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όσο και στα νησιά μας…»

Ακριβώς αυτόν το στόχο είναι σε θέση να καλύψει πλήρως το mpdclub, με το μοναδικό πακέτο, που σχεδίασε με ιδιαίτερη ευαισθησία για τους κατοίκους των ακριτικών μας περιοχών. Το πακέτο έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την πρωτοβάθμια περίθαλψη μέσα από ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές επισκέψεις και check-up, καθώς και με ιατρικές εξετάσεις σε τιμές δημοσίου. Επίσης παρέχει μία πρώτη βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος, τόσο στην οικογένεια, όσο και στον ίδιο τον ασφαλισμένο σε ενδεχόμενο επίσκεψής του σε νοσηλευτικό ίδρυμα. Παράλληλα ο κάτοχος της κάρτας του mpdclub κερδίζει εκπτώσεις και προσφορές, μέσα από ένα πλήθος επιχειρήσεων σε κάθε τομέα.
Το ελκυστικό αυτό πακέτο διατίθεται μέσω της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς σε μία πολύ χαμηλή τιμή, για να μπορεί ο απανταχού Δωδεκανήσιος να εξασφαλίσει τα μοναδικά προνόμια και τις αποκλειστικές υπηρεσίες Υγείας, που του προσφέρονται.


Ο κ. Μουντάκης Βασίλης, ιδρυτής του mpdclub, > www.mpdclub.gr,< έχει κινητοποιήσει τους 120 συνεργάτες του, για να είναι πάντα διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουν και να ενημερώσουν όποιον εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση της κάρτας.  

1 σχόλιο: