Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς Ασφάλιση


 https://www.youtube.com/watch?v=CIVtRTJGfIM&feature=share

Κανένα αεροπλάνο, καράβι, τρένο δεν κινείται εάν δεν έχει ασφάλιση. Κανένα φορτίο δεν μπορεί να μεταφερθεί παγκοσμίως ,εάν δεν ασφαλιστεί πρώτα. Πολλά πράγματα που θεωρούμε δεδομένα, δημιουργήθηκαν γιατί υπάρχει η ασφάλιση.

Η ζωή όπως τη ξέρουμε θα τελείως διαφορετική χωρίς την ασφάλιση. Ο σύγχρονος κόσμος θα άνηκε μόνο στους πλούσιους. Το σπίτι ,η μόνη περιουσία των περισσοτέρων ανθρώπων ,δε θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα, πόσοι θα αγόραζαν ,αν δεν μπορούσαν να πάρουν δάνειο. Αυτοκίνητο θα οδηγούσαν πολλοί λίγοι, γιατί σε περίπτωση ατυχήματος δε θα μπορούσαν να το επισκευάσουν ή και να πληρώσουν για το λάθος τους. Στην Υγεία και στη Σύνταξη οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου θα λύγιζαν από το βάρος για να προσφέρουν ένα πολύ μικρό ποσό και μια βασική περίθαλψη ,σε ενα κόσμο που γερνάει όλο και περισσότερο. Οι ανάγκες για Αποταμίευση θα ήταν αμέτρητες και η κατανάλωση θα έπεφτε ραγδαία.

Οι βιομηχανίες και οι επιχειρήσεις δε θα έπαιρναν κανένα ρίσκο και θα καινοτομούσαν σπανίως, γιατί ένα μικρό σφάλμα η μια λάθος εκτίμηση θα μπορούσε να τις καταστρέψει. Οι ασφαλιστικές εταιρίες στηρίζουν την οικονομία σε ολόκληρο το κόσμο επενδύουν τρισεκατομύρια σε μετοχές ,ομόλογα και ακίνητα. Το 2014 η ασφαλιστική Αγορά αποτελούσε το 6% του παγκόσμιου Ακαθάριστου Εθνικού προιόντος.Η Ευρώπη παρήγαγε 1.169.000.000 σε ασφάλιστρα και πλήρωσε περίπου 1 τρισεκατομύριο σε αποζημιώσεις. Δεν υπάρχει μέλλον χωρίς ασφάλιση, χωρίς την Ιδιωτική ασφάλιση

Με την ιδιωτική ασφάλιση γίνεσαι καλύτερος γονιός και καλύτερος επαγγελματίας, ήσυχος ιδιοκτήτης και τολμηρός businessman, συνετός επενδυτής και αξιοπρεπής συνταξιούχος. Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ κάνει τον αβέβαιο κόσμο μας να κινείται με βεβαιότητα,να παίρνει ρίσκα να επενδύει να πιστεύει στο μέλλον,11 Νοεμβρίου ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης.Πίστεψε και εσύ. Η 1ηΑΧΙΑ και οι άνθρωποί της έχουν τη καλύτερη λύση για σένα.

Με μια εμπειρία δεκαετιών και σε συνεργασία με της κορυφαίες ασφαλιστικές της Ελληνικής και παγκόσμιας ασφαλιστικής Αγοράς θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.
Εμείς μιλάμε για Αξίες, για την Αξία του ανθρώπου.
Είμαστε πάντα διαθέσιμοι και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.
Εμείς κάνουμε τη διαφορά στη διαμεσολάβηση ,δίνοντας αξία και προνόμια.

Pressroom
1ηAXiA. | Συγγρού 106, 11741 Αθήνα,
Τηλ.: 2130250067, Fax: 2130250073Κιν:6944 914 133
| Αγ.Αικατερίνης 3, 19600 Μάνδρα
Τηλ.: 2105550484,2130369844
www.1axia.gr – info@1axia.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου