Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Γνωρίστε τη Νομική Προστασία. Την υπηρεσία που διεκδικεί τα δικαιώματά σας!

Γνωρίστε τη Νομική Προστασία. Την υπηρεσία που διεκδικεί τα δικαιώματά σας!

 
0

3lawΣας έχει τύχει ποτέ να εμπλακείτε σε ένα τροχαίο ατύχημα όπου ο υπαίτιος του δυστυχήματος δεν παραδέχεται το λάθος του; Μήπως η Ασφαλιστική εταιρεία που θα σας αποζημίωνε αντιφάσκει ως προς το ύψος της ζημιάς στο όχημα σας; Αν σας τρακάρει ανασφάλιστο όχημα γνωρίζετε πώς θα διεκδικήσετε την αποζημίωσή σας;
Σε αυτές τις περιπτώσεις η λύση είναι μία και λέγεται Νομική Προστασία. Μια υπηρεσία που αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες αλλά και τα έξοδα της αντιδικίας στην οποία έχετε “εγκλωβιστεί”.

Τι παρέχει όμως ένα συμβόλαιο Νομικής Προστασίας;  

Ένα συμβόλαιο νομικής προστασίας σας καλύπτει τις αμοιβές του δικηγόρου της επιλογής σας ή της εταιρείας, τα τυχόν δικαστικά έξοδα που θα προκύψουν (αν το θέμα δεν διευθετηθεί εξωδικαστικά) καθώς και κάθε άλλο έξοδο σχετικό με την υπόθεση όπως:
  • Αποζημιώσεις μαρτύρων,
  • αμοιβές δικαστικών πραγματογνωμόνων,
  • έξοδα δικαστικών επιμελητών και
  • τις αναγκαίες προκαταβολές δικαστικών εξόδων.
Είναι σαν να έχετε στο πλευρό σας έναν εξειδικευμένο συνεργάτη ο οποίος πάντα θα λειτουργεί για το δικό σας συμφέρον προσπαθώντας να λύσει τις αντιδικίες σας γρήγορα και στο χαμηλότερο κόστος.
Και αναφερόμαστε σε όλων των ειδών τις αντιδικίες. Γιατί μπορεί η νομική προστασία να είναι περισσότερο διαδεδομένη στο αυτοκίνητο με 93,7% στην κατανομή πλήθους συμβολαίων (2.720.789 συμβόλαια σε ισχύ) όμως η συγκεκριμένη υπηρεσία καλύπτει πληθώρα κινδύνων που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό και επιχειρηματικό περιβάλλον σας.
Και υπάρχουν και νούμερα. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Επιτροπής Νομικής Προστασίαςτης Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), το 2014 δηλώθηκαν 17.439 περιστατικά εκ των οποίων τα 7.950 ήταν στον κλάδο αυτοκινήτου και τα 6.500 στον κλάδο των επιχειρήσεων με συνολικές αποζημιώσεις που έφτασαν το 1.194.177 ευρώ. Αποζημιώσεις που οφείλονται στην εμπιστοσύνη που έδειξαν οι Ασφαλισμένοι στην πρόταση του Ασφαλιστή τους για την εν λόγω κάλυψη.
Στην Ελλάδα του 2016 λοιπόν, που όλοι γνωρίζουμε ότι το σύστημα δικαιοσύνης της χώρας είναι αργό, πολύπλοκο και δαιδαλώδες η Νομική Προστασία έρχεται να δώσει λύσεις. Λύσεις που σίγουρα θα σας γλιτώσουν χρόνο και χρήμα για δικαστικές υποθέσεις που θα αναλάβουν εκείνοι για εσάς σε χαμηλότερο κόστος και με περισσότερα επιθυμητά αποτελέσματα.
Και να θυμάστε.
Η Αστική Ευθύνη σας προστατεύει από τα λάθη σας ενώ η Νομική Προστασία διεκδικεί τα δικαιώματά σας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου